Els grups valencians assalten Extremadura

Captura de pantalla 2015-07-06 a la(s) 12.12.53

Els grups valencians La Raíz, Los Chikos del Maíz, el Último Ke Zierre i el DJ Plan B actuaran a la segona edició del Festival “Grani Rock”, que durant els dies 10 i 11 de juliol es celebrarà a la localitat de Quintana de la Serena, Badajoz.

Per altra banda, el grup puertorriqueny Calle 13, que pocs dies enrrere omplia de gom a gom la Plaça de Bous de València, serà el cap de cartell del festival. Aquest concert serà l’únic que oferirà la banda llatina en Extremadura. També completaran el cartell els Bongo Botrako, Gallitazo, Vendetta, La Desbandada i el grup extremeny Casta

11217991_1658919057678645_5070451651151556037_oEl festival, una de les cites més atractives de la meitat oest de la península, es desenvoluparà al camp de futbol de la localitat. Aquest any, l’organització ha disposat varies zones d’acampada, perquè els assistents puguen fer nit des del dia 9 al 12 de juliol. També es celebrarà una festa de presentació el dia 9, on pujaran a l’escenari grups com Julian’s Fire, No Konforme, Dedo Corazon, Guagua Band i tancarà la nit el DJ Plan B.

El festival ha millorat notablement les seues caracterísitiques, en una ferma aposta per la qualitat. Els canvis més importants estaran a l’equip de so i a l’escenari, que seran espectaculars. Aquest serà cobert, amb 15 metres de boca i amb pantalla LED, segons ens han confirmat des de l’organització del festival.

Una de les novetats d’aquesta segona edició és l’avançament en la data de celebració per poder atreure a un major nombre de visitants. La primera edició va ser el dia 15 d’agost de l’any passat, i enguany es canvia al segon cap de setmana de juliol.

Quintana de la Serena aposta fort per convertir-se en una cita ineludible i un referent en l’àmbit nacional per als amants d’estils musicals com el rock i el rap rock.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €