Es fa de dia amb Bearoid

El nou EP de Bearoid, està dedicat a les albes a casa a La Canyada, on va néixer i es va criar. Dawn at home és un moment atemporal de la pau mental, la llum omnipresent, sorolls naturals i fragàncies, el silenci humana. Aquesta és la idea feliç que Bearoid utilitza com a ganxo per tornar a omplir la seua ànima amb energia i motivació. Una total oposició al concepte del seu primer EP, que es pot veure en l’alegria, la brillantor i la força que es percep en les cançons d’aquesta nova publicació.

Un EP destacat, alimentat amb els clàssics de la música disco i el funk, però amb el poder de la nova música electrònica, tendresa i melodies trencades. Un conjunt de quatre excel·lents peces de música pop electrònica produïdes per Pau Paredes (productor de Kostrok, Twelve Dolls, Ley Dj …).

Bearoid-6

Qui és Bearoid?

El valencià però ara resident a Barcelona Daniel Belenguer, això és Bearoid, posseeix una de les veus més particulars del panorama nacional. Tant és capaç de estirar-la i donar-li emocions que no pocs projectes musicals l’han demanat prestada. Però ara, ara va arribar l’hora de la seva independitzar.

Totalment seu és l’acabat d’estrenar single “Weekends”, on també se les apanya com un campió assegut a produir. Un tema interpretat en anglès -la seua llengua preferida per expressar-se- molt pop alhora que còsmic i harmònic. Electrònica horitzontal que perfectament podria donar la volta per mig món. A sobre la sap defensar en directe tal com vam poder comprovar fa molt poquets dies a la Festa Demoscòpica de MondoSonoro a la sala Razzmatazz. Com m’agrada al meu dir “one man army”.

D’entre les bandes que van decidir segrestar la veu en destaquem dues de molt estirada i ball a dojo: Kostrok i Kill the Hipsters. De moment la tònica seguida per Bearoid com llop solitari és més pausada, ho hauràs comprovat ja al vídeo-clip de dalt (dirigit per Enyor Photo & Films i Ricardo Boluda), també a la remescla del mateix tema feta per Innercut i que els molt macos ens regalen.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €