Estrenem una nova carta de La Fallera Calavera 2

La Fallera Calavera 2

A la Tresdeu estrenem una nova carta de la “La Fallera Calavera 2” l’ampliació del joc original de “La Fallera Calavera” que incorpora 50 cartes a la baralla i una “moneda d’humor”. Tots els dies estem pendents del Verkami per veure si es desvetllen nous personatges o objectes que s’afegiran a l’addictiu joc de cartes que parodia el folklore i la cultura popular valenciana creat per Enric Aguilar.

Es tacta de “La Banda de Música” és una de les noves cartes que afegeix “La Fallera Calavera 2: els ingredients de la discòrdia”. Una carta de batalla potent, amb 4 punts d’atac i 3 de defensa. Però encara hi ha més: la Banda de Música té l’habilitat “escàndol”. A diferència de la resta de cartes de batalla, que sempre es presenten tapades i ocultes, esta carta pot presentar-se destapada en la batalla per fer augmentar un punt l’atac. És a dir, si es presenta tapada, la banda té 4 punts d’atac però si es presenta destapada, en tindrà 5! I és que les bandes de música tenen molta força però les veus vindre! L’habilitat es basa en eixa sensació tan valenciana, de percebre que s’acosta una banda de música pel carrer perquè sents la seua música que va acostant-se a poc a poc i et fa eixir al balcó.

La Fallera Calavera 2: els ingredients de la discòrdia” continua el seu Verkami. Al superar-se els 8.500€ els mecenes escolliran una de les noves cartes entre tots. Al seu Facebook encara pots proposar la teua idea. Si s’arriba a 10.000€ Enric es compromet a enviar la nova baralla en una caixa més gran per a que càpiguen les dos baralles (original + expansió).

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €