Demà comença el Deleste Festival a València

Deleste Festival

Més de vint bandes actuaran entre demà i dissabte al festival urbà de tardor més important de València. El Deleste Festival torna un any més a l’Espai Rambleta de la capital del Túria per a oferir una programació musical per a tots els gustos. I és que enguany celebra una de les seues edicions més eclèctiques, en la que podrem trobar des del juvenívol punk de garatge de les catalanes Mourn fins a la cançó tradicional del cantaor valencià Pep Gimeno Botifarra.

Però aquests són només dos dels grans atractius de la cita. Arribats de Minessotta (EUA), Low seran una altre plat fort del Deleste, on aprofitaran per presentar el seu 11é disc. Los Tikki Phantoms, La Habitación Roja i McEnroe són també alguns dels nomes que més brillen al cartell d’enguany. Un festival que continua oferint programació per als més menuts. Esta vegada el Deleste Kids presentarà a Ramírez, a més d’oferir jocs, un concert sorpresa i menjars de tot tipus.

El cartell es completa amb noms de la música independent valenciana i estatal, com Perro, Tulsa, Exsonvaldés i Ocellot entre molts altres. La música electrònica també hi serà present, amb Ley DJ com el nom més important. Les entrades de dia tenen un preu a partir e 25eur, mentre que els abonaments per a tot el festival es poden adquirir sobre els 45eur.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €