Entre Poetas y Presos, La Raíz torna al març amb nou disc

Entre Poetas y Presos, La raízLa banda de Gandia, La Raíz, presentarà al març de 2016 el seu quart disc Entre Poetas y Presos.

Després d’un acomiadament sempre arriben nous camins. Des que van traure el seu tercer disc “Así en el cielo como en la selva” la banda més reconeguda del panorama valencià ha donat la volta per tot l’estat i ha fet de la seua música un himne per a molts. Aquesta última gira va atraure molts seguidors de tota la geografia espanyola amb entrades esgotades i va omplir festivals com el Viñarock 2015 on van finalitzar el JilguerosTour.

La banda encara no ha donat informació sobre el desenvolupament del disc, però han començat a traure les primeres pinzellades amb la publicació d’un vídeo, dirigit i produït pels propis membres de la banda i dissenyat per Monroy Ilustrador.

Una presentació que aplega als cors dels oients amb el recital d’un poema de caràcter carcerari o el que podria ser els primers versos del seu primer single. En ell, s’observa la nostàlgia d’una dona, en aquest cas, Maria Medina, qui ens transmet la situació actual i la desesperança d’un món on la societat és situa en un segon plànol.

Encara falten alguns mesos per a poder escoltar les cançons i tornar a veure a la banda en un escenari, però l’espera sempre aporta bons resultats. A continuació el teaser que han difós per les xarxes socials d’Entre Poetas y Presos.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €