Meteor finança el seu proper disc ‘Enllà la llum’ a Verkami

Meteor

Meteor, la banda de rock de la Marina Alta, continuarà endinsant-se en sonoritats indie en el seu segon llarga durada. Està previst que ‘Enllà la llum’ arribe al carrer en febrer de 2016. Per fer-ho possible han encetat un projecte a Verkami amb el que pretenen finançar les despeses d’enregistrament d’aquestes 12 noves cançons.

Meteor Enllà la llum RockAixí, el termini per aportar xicotetes quantitats en forma de micromecenatges ja està obert i s’allargarà fins el proper 20 de desembre. És aquesta una bona manera per assegurar-se ser dels primers en rebre una còpia del nou treball, així com per aconseguir la samarreta, l’entrada al concert de presentació o el propi disc a preus realment reduïts.

Aquest nou àlbum de Meteor, que estarà produït pel mateix bateria de la banda Joel Gilabert, arriba després del seu debut ‘Allò que som’ (2014), un inesperat treball que va sorprendre la crítica i el públic, batejant-los com una de les promeses de la nova música valenciana. Continuarem trobant influències d’Incubus o Foo Fighters, però amb una revolta melòdica i una impregnació lírica de les petites dualitats del dia a dia. Sensacions i sentiments nous que donen forma a l’imminent àlbum dels Meteor.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €