Galeria de fotos, Mox presenta CD al Micalet

Vos oferim en exclusiva la galeria de fotos de Xepo WS del concert presentació de la banda de Puçol, Mox al Teatre Micalet. Amb les fotos dos texts del cantant de la banda, seguit d’un del fotògraf de Dénia.

En paraules de Toni Rojas: “Emocionats és l’adjectiu que millor defineix el que sentírem ahir durant el concert de presentació de Tuactes i rebomboris al Teatre Micalet. Tan ben acompanyats, en un lloc valencià emblemàtic i rodejats de grans professionals que ens ho van posar tot tan fàcil… no demanem res més. Encara ens retrona a les oïdes la genial resposta del gran i fidel públic que sempre ens acompanya. Una vetllada que mai oblidarem, segur i cert!

Xepo WS: “15 anys seguint els escenaris valencians i no havia vist res igual: els “fans” eren els músics i els espectadors eren els ídols! La presentació de “Tuactes i rebomboris” dels MOX el passat diumenge 29 NOV al teatre Micalet es va convertir en un concert homenatge al públic. Ni pretensions americanes, ni egos de “frontman”, ni orgulls absurds de banda. Un concert, pur hedonisme i gratitud màxima als que estavem allí. Amor a la música amb majuscules, amb sons espacials però amb els peus agafats a la terra, com les arrels del taronger. Gràcies MOX!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €