Cap a la mediterrània, el nou cicle d’acústics d’Aspencat comença a Teulada

Cap a la Mediterrània Aspencat Acústic Teulada

Els components d’Aspencat, Kiko Tur i Héctor Peropadre presentaven ahir en societat el nou espectacle “Cap a la mediterrània” en el Auditori Teulada Moraira. La banda de la comarca de la Marina Alta està treballant dur per a oferir al públic una cosa única i especial.

Una de les veus de Aspencat Kiko Tur ha comentat que el passat 7 de setembre van llançar el seu últim treball “Tot és Ara” amb una gran gira de concerts al llarg de 2015 i previstos per a aquest nou any, i l’espectacle Cap a la Mediterrània vol fer “una mirada cap al mediterrani, a la nostra casa, la nostra comarca, al mar que banya al País Valencià, una mirada històrica, al present i a l’actualitat per a saber qui som i per què tenim aquesta cultura, la nostra identitat i així crear un filtre conductor al passat”.

El concert que tenen preparat el 23 de gener en el Auditori, Héctor Peropadre ha explicat que “Aspencat està acostumat a tocar en llocs oberts, però aquest Auditori reuneix les característiques essencials per a oferir el tipus d’espectacle que tenim preparat amb orquestra on hi hauran més de 30 músics en l’escenari de primer nivell”.
Cap a la Mediterrània Aspencat Acústic TeuladaEn aquest sentit els Aspencat tenen clar que “aquestes oportunitats haurien de servir no només per normalitzar els espais com aquest per a anar fent concerts els grups en valencià sinó també per a tots aquells creadors i creadores de La Marina Alta en general“.

En l’espectacle “Cap a la mediterrània” els acompanyarà una orquestra de corda, la majoria de músics del Conservatori Superior de València, que al costat de la banda tocaran al voltant de 18 peces, la majoria d’elles del seu últim treball, adaptades a orquestra, però també sonaran algunes mítiques com “La distància” o “En els teus ulls” de l’àlbum Essència, entre altres. Un espectacle, com a curiositat, inspirat en el seu últim videoclip “Música naix de la ràbia” on van descobrir la potència de les seues cançons amb orquestra.

Per aconseguir les vostres entrades entreu a InstanTicket.com o bé acostant-se a la taquilla de l’Auditori, l’Ajuntament Teulada o l’Espai La Senieta a Moraira. Anticipada: 10 euros i el dia de la funció: 14 euros.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €