Aspencat, Atupa, El Diluvi i Tardor al Concert de Falles 2016

ÚLTIMA HORA: Ja pots comprar les entrades per al Concert de Falles en aquest enllaç! Primeres entrades a 8€, després 10€.

concert de falles escola valenciana

Aspencat, Atupa, El DiluviTardor seran els encarregats de pujar el teló a la Gira amb el concert de Falles, que tindrà lloc el dimarts 15 de març a les 21 hores a l’Auditori Casa de la Cultura de Burjassot.

El festival itinerant de música en valencià La Gira d’Escola Valenciana recorre, any rere any, el llarg i ample del país amb propostes musicals que, a hores d’ara, han convocat més de 170.000 assistents en els prop de 215 concerts celebrats en les deu anteriors edicions del projecte.

Des de la seua creació, l’any 2009, el Concert de Falles ha tingut com a objectiu ser una proposta interessant per als joves que volen assistir a activitats lúdiques i culturals fetes en valencià en el context d’una festivitat significativa com són les falles. Per l’escenari desfilaran quatre formacions amb estils musicals ben diferents però que tenen, almenys, una característica en comú: la solvència dels seus directes.

concert de falles escola valencianaConcert de Falles, cartell faller de La Gira

El cap de cartell, Aspencat, grup capdavanter de l‘escena valenciana, presentarà els temes de “Tot és ara”, el seu darrer treball que en la darrera edició dels premis Ovidi, atorgats pel COM, Aspencat va rebre dos guardons: millor vídeoclip i millors arranjaments i producció. Els acompanyaran Tardor presentant “Una ciutat invisible“, també El Diluvi amb “Alegria” i Atupa que acaben d’avançar “Sons” single del pròxim disc.

L’organització ha volgut anunciar el cartell amb una promoció especial de 200 entrades a 8 euros. En el moment en què s’exhaurisquen les 200 entrades de la promoció, l’entrada anticipada es vendrà a 10 euros (totes dos més despeses de gestió).

Aquest any no hi haurà punts de venda físics d’entrades anticipades. Així, les entrades només es podran adquirir mitjançant la botiga online d’Escola Valenciana i a entradasatualcance.com. En taquilla tindran un cost de 13 euros. Tot i això, els estudiants de la Universitat de València que presenten el carnet en taquilla se’ls mantindrà el preu de 10 euros. L’obertura de portes serà a les 20 hores i el concert arrancarà a les 21 hores. Recordeu que l’aforament és limitat i les entrades volen!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €