Kostrok avança un single anomenat “Made of wood”

Kostrok Made Of Wood

Kostrok van aconseguir amb primer single molts objectius impossibles per a la majoria: van sonar en ràdios comercials, van ser cançó de l’anunci de la NBA a Amèrica, van estar en soundtracks de pel·lícules europees, van ser remesclats per figures internacionals com Yuksek, Discodeine i MSTRKRFT; Van recórrer festivals estatals i internacionals i van dirigir el seu propi club a València.

Ara, amb tot aquest bagatge, Kostrok han construït un disc de pop electrònic replet de hits per deixar-se la veu en les tornades i desgastar sabatilla a la pista. Seran un dels noms fixos aquesta temporada a festivals i clubs de tota Europa tant en format DJ set com en Live. El primer single dels Kostrok és “Made of wood“, la cançó de la nova campanya mundial d’una coneguda marca de telefonia mòbil.

El disc està composat per 9 cançons i l’han anomenat “The Golden Fruit Train“. Ha estat editat per Mushroom Pillow. I eixirà el pròxim 19 de Febrer a totes les plataformes digitals. Mentrestant vos deixem amb el primer single i videoclip, una peça audiovisual creada per Sergi Pérez. El mateix director d’alguns dels videoclips de Manel, Mishima o Joan Dausà. Ha guanyat el Premi Gaudí a la millor pel·lícula de l’any amb ‘El camí més llarg per tornar a casa’.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €