Meteor publica el seu segon disc ‘Enllà la llum’

meteor-enlla-la-llum-revelat-016

Meteor, el quartet rock de la Marina, acaba d’estrenar el seu segon àlbum Enllà la llum. La banda presenta 11 nous talls amb els quals assoleixen una maduresa compositiva que sorprendrà tant a aquells que els han seguit, com els que els descobriran de nou. Les expectatives alçades amb el single d’avançament ‘Gravetat’ estan de sobra cobertes amb el que serà segur un dels llançaments més interessants del rock valencià d’aquest any 2016.

La formació reclama el seu espai al panorama musical valencià amb sonoritats que els situen entre Foo Fighters i Incubus, però amb evidents influències contemporànies com els americans Royal Blood o els escocesos Biffy Clyro. Un rock actual i contundent que en els referents més domèstics els apropa a bandes com Smoking Souls. Una secció rítmica contudent i guitarres envoltants, i un destacable treball líric d’Adrian Hyde, vocalista de la banda. Enllà la llum ha sigut a més produït i enregistrat a SoundKeys Studio (El Verger) per Joel Gilabert, baterista de Meteor.

En l’apartat de col·laboracions, el disc tampoc es queda curt. Dos grans noms de la música alternativa valenciana com Julio Maloa de La Raíz (a ‘L’instint’) i Ivan Gosp d’Aspencat (a ‘Ni un pas en fals’) aporten el seu granet d’arena per fer d’Enllà la llum un àlbum encara més redó. Jaime Morell també hi col·labora al piano a ‘Seràs amb mi’. La presentació oficial serà al Rocòdrom de Pedreguer el proper dissabte 5 de març (23.30h), i Meteor estaran acompanyats d’Inèrcia i Deliri. Tancarà la nit Macondo DJ.

Meteor en directe el proper 5 de març

Meteor

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €