Pellikana publica el seu nou disc ‘Moltes llums’

Pellikana Moltes llums

El tercer àlbum d’estudi de Pellikana ja està al carrer. Moltes llums (Mésdemil, 2016) és el títol d’aquest treball en el que refinen el seu so de la mà del productor David Rosell (Txarango, Els Catarres, Brams, Dept). 9 noves cançons farcides d’energia i optimisme amanits de ritmes balcànics i llatins, ska, reggae, funky i rock. L’aportació de Pellikana al mestissatge fet en català és forta i original a la vegada que decidida. Han col·laborat al disc vocalistes de gran talla com Èric Vergés i Roser Cruells d’Els Catarres, Gabriel Reigosa de Dakidarría, Flora Semprere d’El Diluvi, així com Mireia Vives.

Portada premsaA Moltes llums, Pellikana ens ofereixen un viatge musical estimulant, protagonitzat per captivadores melodies i ritmes energètics, dels que et fan moure’t sense adonar-te’n. Un àlbum perfecte per al productor David Rosell, on apreciem una acurada feina de preproducció i producció de les cançons. Un treball que pot col·locar-los en la primera divisió del mestissatge valencià, i que començaran prompte a presentar en directe.

Per a Pellikana es tracta a més d’un àlbum amb un regust conceptual i personal al mateix temps. David Paya, líder i veu de Pellikana explica així el disc: «Moltes llums és un cant a l’alegria de les petites coses: a les nits amb els amics, amb la família i, en definitiva, amb les persones que estimem, a aquelles que ens ensenyen i inspiren en aquesta vida, als viatges i les noves mirades que ens fan canviar la forma de veure el món, al poble, a les passions i com no, a la música. Són totes les llums que giren al nostre voltant i ens ajuden a seguir endavant».

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €