L’últim viatge per reconciliar-se amb Cary Grant

L'últim viatge de Cary GrantFins a quin punt els nostres pares són els causants de les desgràcies de la nostra vida? Açò és el que es plantegen Xavier, Fran i Violeta en reunir- se a la mort del senyor Grant, després de 15 anys sense veure’s. Els protagonistes s’han criat sota la “terrible” influència d’un home obsessionat amb la perfecció i el cinema clàssic. Tornen a casa per a tancar ferides. Però és difícil curar-te quan la persona amb qui deus reconciliar-te ja no està, i l’única cosa que et queda és el ressentiment.

L’últim viatge de Cary Grant parla de cinema clàssic, però també parla de reconciliacions impossibles, de rancúnies, records. Tindrà drama, però també comèdia, molta comèdia. Crueltat però al mateix temps moments entranyables.

I és que la vida real no té res a veure amb els finals feliços. El xic no sempre es queda amb la xica, ni aconseguix complir el seu somni. Una pel·lícula acaba amb The End. Però la vida seguix. En la realitat, darrere d’un fals final feliç sempre hi ha un dia que dóna lloc a un altre dia. L’únic The End possible i definitiu és la mort.

L’últim viatge de Cary Grant a Catarroja i al Micalet

L'últim viatge de Cary Grant

El 27 de febrer al TAC de Catarroja, tindrà lloc la presentació de L’últim viatge de Cary Grant i del 2 al 6 de març l’obra s’estrenarà en la ciutat de València al Teatre Micalet. Es tracta d’un text de Manuel Valls, dirigit per ell mateix, juntament amb la dramaturga Iaia Cárdenas, i protagonitzat per Alejandra Mandli, Héctor Fuster i Manuel Valls.

Manuel Valls, guionista i director de L’Alqueria Blanca, s’allunya del costumisme per a construir un text, en el que realitat i ficció es mesclen fins a la bogeria. Iaia Cárdenas, membre d’una de les companyies revel·lació de l’any passat, La teta Calva, uneix les seues forces amb Valls a la direcció. Xavo Giménez, s’encarrega de l’escenografia a i l’espai sonor.

Assajant…L’últim viatge de Cary GrantCom bé va dir Valls, “no hi ha millor Cary Grant que Héctor Fuster, ni millor Katherine Hepburn que Alejandra Mandli. Lleopard no hi havia altre i li ha tocat a Manuel Valls.” Els nostres viatgers preparen L’últim viatge de Cary Grant – El último viaje de Cary GrantT’has quedat amb ganes de més? Visita’ns el proper 27 de febrer a les 20h al TAC Catarroja i del 2 al 6 de març al Teatre Micalet. T’esperem!

Posted by DACSA Produccions on dilluns, 15 / febrer / 2016

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €