Notícies

L’Espai Mutant de Las Naves compleix un any

Redacció | 10 Març 2016

LN3 Espai Mutant Las NavesL’espai escènic de LN3 Espai Mutant Las Naves compleix un any de vida. La celebració serà hui a les 20:30 hores, amb el teatre “bastardo” dels corderos.sc i “La banda del fin del mundo”. Es tracta d’una proposta trepidant on es barregen el gest, la música i el text de forma íntima per a arrossegar al públic lluny de la realitat previsible.

Este primer any del Espai Mutant ha suposat un posicionament mental de la ciutat i un full de ruta de cap a on vol anar. De fet, per a la pròxima temporada apostarà més per propostes escèniques no convencionals, dansa, performance i aquelles vinculades a la innovació tecnològica. LN3 Espai Mutant pretén seguir sent referent de propostes contemporànies que facen trontollar els nostres esquemes. Aquest espai escènic seguirà en la línia d’arrossegar-nos fora de la zona de confort amb la finalitat de replantejar-nos la realitat.

LN3 Espai Mutant Las NavesUna d’aquestes obres és “Passos Lleugers” (divendres 11 de març, a les 20:30 h). Una aposta contra la violència masclista i per la igualtat entre dones i homes. Una lectura dramatitzada de casos reals documentats per l’ONG Amnistia Internacional en diversos països del món i que ha segut adaptada al teatre per l’autora italiana Dacia Maraini, conscienciació social i innovació.

La Tresdeu vos convida a l’Aniversari de l’Espai Mutant

Si vols acudir a veure “La banda del fin del mundo” o “Passos lleugers” passa’t pel nostre Facebook. Allà hem activat una llista amb la que podreu entrar gratuïtament. No t’ho perdes i celebra amb nosaltres l’aniversari de LN3 Espai Mutant!

 

, , , , , , , ,

Sense comentaris. Sigues el primer.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada


Aquesta web utilitza galetes per a millorar l'experiència de l'usuari.