Arranca a Xeraco el Guaita Rock 2016

Ja estan publiques les bases de la novena edició del concurs i festival musical Guaita Rock, un clàssic que porta celebrant-se a la localitat de Xeraco des de 2005 com a via per a fomentar l’ús del valencià i promocionar la cultura en aquesta llengua entre els joves.

Per tal de participar en aquest esdeveniment, coordinat per la regidoria de Joventut i amb la participació de l’Associació cultural juvenil Comboia’t i la Unió Musical de Xeraco, els grups o solistes interessats han de comptar amb almenys dos components menors de 35 anys i han de poder desenvolupar un repertori de 30 minuts en valencià, dels quals com a mínim 20 han de ser cançons originals.

Els finalistes seran els seleccionats per a tocar el dia 13 de maig a Xeraco en el concert on els acompanyaran Kontaminació Akústika en qualitat de guanyadors de la edició anterior i Atupa i DJ Biano en qualitat de convidats estrella. Que, a més, servirà de tercera i última fase, s’elegirà el guanyador d’entre els tres finalistes en base a votacions presencials en urna obertes al públic, determinant els destinataris dels premis de 300, 350 i 450 euros previstos per al tercer, segon i primer classificat, respectivament, guanyant aquest últim també el dret a participar en la edició següent. Si t’interessa, ací tens les bases!

En paraules del regidor de Joventut Iván de los Ángeles, “el Guaita Rock és ja un emblema cultural del nostre municipi. Amb les novetats d’aquesta edició, esperem també potenciar la participació de la joventut i animar a les persones a assistir ja no només com espectadores passives, sino com a part activa en l’esdeveniment”.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €