Notícies

Art i reciclatge al Teatre del Raval de Gandia

Cèlia Cerezo | 18 Abril 2016

El reciclatge i l’art fan lliga amb la primera edició del RRRR! Festival al Teatre del Raval de Gandia. L’organitza LaCasaCalba amb el suport de l’Ajuntament de Gandia i serà el proper mes de maig, des del dia 12 fins el 29. L’objectiu del festival és conscienciar sobre el problema ambiental i la gestió de residus. El projecte RRRR! Festival inclourà jocs, experimentació sensorial i actuacions. El performer sonor, Ángel di Stefano, farà possible la fusió d’art i residus mitjançantmàquines i artefactes sonors contruïts per ell mateixa amb materials reciclats.

El RRRR! Festival pren com a referència el Dia Mundial del Reciclatge (17 de maig) i pretén convidar anualment un/a artista plàstic o sonor a partir dels quals desenvoluparan el programa durant tres caps de setmana. El gerent de LaCasaCalba, Francesc de Burgos, assegura que “l’art és una ferramenta bàsica per al canvi social” i explica que el nom del festival  representa les quatre erres del reciclatge: reduir, reutilitzar, recuperar i reciclar.
La interacció del festival amb el públic es farà a través de l’artista argentí, Ángel Di Stefano, flautista de formació i interventor sonor de vocació. Di Stefano construirà huit màquines sonores que s’exposaran a la primera planta del Teatre del Raval. Els assistents podran accionar-les des del pati de butaques. Hi haurà més activitats complementàries com els tallers creatius o projeccions cinematogràfiques, xarrades i actuacions teatrals.

 

, , , , ,

Sense comentaris. Sigues el primer.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada


Aquesta web utilitza galetes per a millorar l'experiència de l'usuari.