El Gandia Sound 2016 tanca un cartell de luxe

Gandia Sound 2016El festival de la capital de la Safor torna enguany, i ho fa per la porta gran. El Gandia Sound 2016 Festival porta vàries setmanes confirmant artistes, i no ha sigut fins a hui quan han anunciat les últimes incorporacions al cartell. Bandes com Boikot, Aspencat, Mai Mai o Bacora estan entre aquests últims noms, que es sumen a grups com Def con Dos, Narco, Smoking Souls, Green Valley, EUKZ o Auxili entre molts altres. Una aposta forta per recuperar una cita de música i oci que ja ha celebrat anteriorment dos edicions (2013 i 2014) i que va descansar l’any passat.

El Gandia Sound va nàixer mentre a la televisió encara indignava Gandia Shore. Una alternativa d’oci per a mostrar una altra cara de la ciutat, barrejant la música valenciana i alternativa amb atractius caps de cartell. En la seua segona edició ja s’estenia a dos nits i va incloure zona d’acampada. Diversos problemes, alïens a l’èxit de la proposta, van obligar a l’organització a ajornar la celebració un any. Però el temps passa ràpid, i el 26 i 27 d’agost el Gandia Sound torna amb el seu millor cartell. Boikot, Green Valley KOP, Def con Dos i Narco representen la música alternativa estatal, i la música valenciana està encapçalada per Aspencat, Auxili i Smoking Souls. Trobem també noves propostes emergents com Mai Mai i Bacora, a més de grups que ja estan donant que parlar com els locals Embolicats. No faltaran clàssics com El Último ke Zierre o Pirat’s Sound Sistema, així com les propostes locals de Deliri o Malonda.

Les entrades es poden adquirir a la web del festival, on tenen un preu promocional de 25€ l’abonament. Estigueu atentes a les xarxes socials del Gandia Sound per a les últimes sorpreses i informacions d’una cita que no vos podeu perdre!

 

Fes play per vore els millors videoclips valencians!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €