Notícies

Estiu en obres, beques d’innovació per arts escèniques

Redacció | 5 Maig 2016

El Pont flotant, el fill que vull tindre, las naves

Las Naves (Espai d’Innovació i Creació) posa en marxa el programa “Estiu en obres: Laboratori d’innovació escènica”, una iniciativa que busca facilitar i incentivar la innovació i recerca en la producció de les arts escèniques.

Plantegen esta convocatòria de residències artístiques per a companyies o artistes individuals amb la finalitat de col·laborar en el muntatge dels seus projectes escènics. Establir vincles amb aquelles iniciatives culturals que millor s’adeqüen a la seua filosofia de treball al voltant de la innovació social, el risc i la contemporaneïtat, en els diferents àmbits i tendències de l’escena actual.

Las Naves, a través d’un comitè, seleccionarà fins a dos projectes artístics els objectius principals dels quals siguen la innovació social, l’aplicació de tecnologia, la recerca i la difusió de noves propostes escèniques. Les companyies o artistes que vulguen participar tenen fins al 20 de maig per a presentar les seues propostes, que comptaran amb una ajuda econòmica de 6.000 euros i assistència artística i tècnica.

El Pont Flotant Jo de Major vull ser Fermín JiménezEs tracta de localitzar el talent creatiu i retenir-ho, facilitant l’accés al procés de desenvolupament productiu. Este programa “Estiu en obres” s’afegeix a la producció pròpia que Las Naves ha desenvolupat amb la companyia El Pont Flotant, amb la qual va produir “El fill que vull tindre”, i a les diverses coproduccions amb La Tristura, Cris Blanco, Emilio Rivas i Taiat Dansa.

Els interessats hauran de presentar la seua sol·licitud necessàriament a través del correu electrònic produccion@lasnaves.com fins al 20 de maig a les 23:59h, adjuntant:

  • Dossier del projecte
  • Currículum de l’artista, col·lectiu o companyia
  • Selecció de vídeo d’alguns treballs de creació realitzats amb anterioritat
  • Breu escrit explicant la iniciativa, sinopsi, motivacions i possibles contraprestacions
  • Calendari de treball, amb indicació dels mesos de preferència. A este fi s’informa que l’horari disponible és de nou del matí a nou de la nit, de dilluns a divendres. El període de residència serà d’un mínim de dues setmanes i un màxim de quatre.
  • Pressupost de la proposta
, , , , ,

Sense comentaris. Sigues el primer.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada


Aquesta web utilitza galetes per a millorar l'experiència de l'usuari.