Últimes novetats del Feslloch 2016

Aspencat Tot és Ara Nou Disc Gratis 2A la ja anunciada presència especial de Fermin Muguruza i la New Orleans Baske Orkestra se sumen ara importants noms a l’elenc artístic del Feslloch 2016: Aspencat, Auxili i Train To Roots.

El Feslloch 2016 prepara una gran celebració d’aniversari en la qual no podrà faltar cap ingredient: millors infraestructures, activitats per a tots els públics i la ferma aposta per un cartell musical de projecció i alt nivell. Aspencat omplirà l’escenari Ovidi presentant el seu nou treball “Tot és Ara”. Procedents de l’illa de Sardenya, els Train To Roots tornen al País Valencià per presentar el seu nou disc “Home“, un metafòric retorn per al grup, que torna a autoproduir-se.

Els altres confirmats són Auxili que seguiran escalfant l’ambient del Feslloch en la sessió musical nocturna del 9 de juliol. La banda d’Ontinyent explora les diferents variants de la música jamaicana a la recerca de noves sonoritats, produint ritmes contagiosos i lletres que recorren estats d’ ànim i reivindiquen les arrels al seu nou treball “Instants Cremant”.

Al llarg de tres jornades d’intensa activitat, el públic podrà gaudir de més de 30 directes oferts en tres espais diferents: l’escenari principal Ovidi i el nouvingut Escarbat – ubicats a l’àrea de concerts – i l’Auditori de Benlloch, reservat a interessants aventures i experiències musicals.

Train To Roots Feslloch 2016El primer dels concerts a l’Auditori serà la presentació de “L’amor fora de mapa”, primer disc conjunt de Mireia Vives i Borja Penalba; un treball on la música dels dos compositors s’entrellaça amb els poemes de Roc Casagran (Sembra Llibres), traçant un bell periple literari, emocional i sonor. El recorregut entre ritmes i acords continuarà de la mà d’Eva Dènia, la qual ens presentarà les cançons del seu darrer disc, “Quan l’abril era abril”. Finalitzarà la vesprada la cantautora catalana Judit Neddermann que serà l’ encarregada de concloure aquest viatge de sonoritats en acústic presentant el seu segon disc en solitari, “Un Segon”.

A l’Auditori també hi haurà una taula rodona “Dones i Música”. L’activitat pretén acostar-se a qüestions de gran actualitat, com l’anàlisi del panorama musical actual, la major o menor presència de referents femenins dins d’aquest àmbit i el paper d’institucions i programadors a l’hora d’impulsar iniciatives per la igualtat.

Eva Dénia Feslloch 2016

La sessió – moderada per Anna Pascual, en representació del Feslloch- començarà a les 17:30 hores i comptarà amb la presència d’assenyalades ponents: Laura Capsir, professora de música de Secundària, membre del grup d’investigació “Les dones ens els continguts de l’ESO” (UV) i integrant del grup Clàssiques i Modernes per la Igualtat en la Cultura; Estel Navarro, cantant de la banda reggae valenciana Candela Roots; Carla González Collantes, periodista cultural i musical, actualment professora de llengua catalana a la UAB i la UPF; Carme Laguarda, en representació del segell discogràfic independent Mésdemil; Annabel Nadal, productora musical (Suport Produccions); Patri Montava, bateria del grup Inèrcia; finalment, una representant del grup Fusa Activa, col·lectiu musical feminista que treballa per donar veu i visibilitat a les dones dins de tots els espais de l’indústria musical.

En finalitzar la xarrada-col·loqui els mallorquins Donallop faran gaudir els assistents amb la seua peculiar i propera manera d’encarar un concert. El rock també estarà present amb Sènior i el Cor Brutal, Tirant Lo Rock, Inèrcia o Mox Nox.

Amb una venda anticipada d’abonaments que ja triplica les xifres obtingudes a l’edició de 2015, l’organització està treballant per millorar les infraestructures del festival i presentarà el cartell musical complet al llarg del present mes de maig.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €