#LaLlista de Maig per Carles Caparrós del Canal de Korah

Aquest mes comptem amb la Llista musical de Carles Caparrós, més conegut com Korah, del Canal de Korah. És un conegut youtuber valencià que compta amb més de 225.000 subscritors. És actor de doblatge i també és locutor. Segur que el conegueu pels seus virals de vídeos graciosos doblats o les sèries a través de personatges del GTA V.

Ramones – Needles & Pins. Aquesta és una de les primeres cançons que vaig escoltar una vegada darrere de l´altra. No era de les més conegudes del grup, però era melòdica i diferent i per això m’agradava, jo era molt fan de les balades italianes d’aleshores i té un rollet similar. Tenia 13 anys 🙂

Seguridad Social – El Viajero. Una de les cançons que més m’agraden del grup. Coneixia el primer bateria de Seguridad Social perquè era del meu poble (Picanya) i per aquells temps em donava classes de bateria. De nou una cançó diferent. Em va marcar el disc sencer, però aquesta més que cap.

Nirvana – Lithium. Que puc dir de Nirvana…el grup que més em definia, amb el que vaig passar els difícils anys d’adolescència i amb el que vaig viure una relació de fan incondicional. He escollit aquesta cançó, no perquè siga la que més m’agrada (és quasi impossible escollir una) sinó perquè és la que més rollo depre tenia i quin adolescent als 90 no estava un poc depre

Silvio Rodríguez – Ojalá. No podia faltar alguna cançó d’autor de protesta, i aquesta és la que més escoltava. No sabia de què parlava exactament però musicalment m’encantava.

Pedro Guerra – Mujer. Que No Tendré Seguim amb rollo cantautor/balades (abans del 2000 escoltava moltíssim aquestes cançons) i Pedro Guerra em marcà moltíssim. Aquesta cançó parla d’una persona lletja, que no mai tindrà una xica que li agrada perquè no es fixarà en ell. Trista però preciosa.

System of a Down – Toxicity. Una cançò un poc més moguda (ja tocava, no?). No m’agradava pràcticament cap altra cançò del grup, però aquesta m´encantava 🙂

Soundgarden – Black Hole Sun. Altra com l’anterior, el grup no m’agradava especialment, però aquesta cançò em va marcar moltíssim.

Rage Against The Machine – Bulls on Parade. Encara que em va agradar més el disc anterior, en este disc estava esta joia. RATM m’encantaven, em flipava com mesclaven rap amb guitarres elèctriques, no li ho havia sentit a ningú abans i formen part de la meua banda sonora personal.

Porcupine Tree – Blackest Eyes. Una cançò que m’agrada perquè sona molt als 90, no he seguit massa el grup, però una vegada més, només una cançò solta que m’encanta 🙂

Radiohead – Paranoid Android. Què no dir del Radiohead…que em costa moltíssim escollir una cançò solt, però al final m’he decidit per aquesta per tal de no posar la sobadíssima, però magistral Creep. Son genials i quasi totes les cançons del Ok Computer ho son.

The Black Keys – Dead and Gone. Excel·lent banda i excel·lent cançó. Quasi totes son genials.

Foo Fighters – A Matter Of Time. Pose aquesta per posar alguna, perquè em resulta impossible escollir una cançò de Foo Fighters. El meu grup favorit, sempre.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €