L’últim concert de La Gossa Sorda serà gratuït i amb Juanxo Skalari

Últim concert de La Gossa SordaAixí ho han desvetllat aquest matí al seu compte de Facebook. La Gossa Sorda es s’acomiadarà definitivament dels escenaris valencians el 18 de juny. Serà al seu poble, Pego, i serà gratuït. També han anunciat col·laboracions d’amics i companys de viatge. Sens dubte estarem davant d’un concert memorable tant per a ells com per al públic que els ha vist crèixer. En aquesta última pujada als escenaris -a falta de l’expedició final a Japó- els acompanyarà Juantxo Skalari & The Rude Band. Skalariak ha sigut un referent per als de Pego i molts altres grups de l’escena valenciana, que millor que acabar ballant amb ells?

Ja s’estan organitzant busos per a la cita. La Gossa Sorda anima als seus seguidors que n’organitzern per a que visiten Pego el màxim de gent possible. Podeu reservar lloc al que s’està organitzant des de València (Facultat de Magisteri) per 15 euros. Ves seguint el fil del post a Facebook perquè el grup anima a publicar allí les noves eixides. Vos deixem amb el text complet:

Bon dia, tenim novetats importants del nostre últim concert a la nostra terra, el proper 18 de juny a Pego. Durant tots aquestos anys hem portat amb orgull el nom del nostre poble allà on hem anat, i per a nosaltres és molt especial fer el nostre últim concert a casa, amb els nostres, amb vosaltres.
El més important és que tenim el plaer d’anunciar que el concert serà GRATUÏT, pel que esperem que siga un concert memorable, on ens acomiadarem de tots abans de deixar els escenaris.
Per els que veniu de lluny s’estan organitzant (independentment de l’ajuntament i del grup) autobusos per poder vindre, si algú més vol organitzar-se, pot posar-ho als comentaris d’aquesta publicació.

Altra novetat important és que ens acompanyarà un referent per a nosaltres: Juantxo Skalari and the rude band actuarà després de nosaltres. També heu de saber que molts companys i amics estaran acompanyant-nos dalt de l’escenari per oferir-vos un concert especial. Intentarem que siga el millor concert de La Gossa, de segur que serà el més emotiu.
Vos estimem, salut i pols!

Foto: Bernat Almirall

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €