Feslloch 2016, totes les confirmacions!

Si no tens la teua entrada per al Feslloch fes-te amb el teu abonament ací mateix.

Feslloch 2016 Aspencat

Enguany Benlloch s’engalanarà amb les seues millors vestimentes. L’estiu de 2016 no és qualsevol estiu. És l’any en que el festival de la música en valencià Feslloch compleix 10 anys de vida. Per a aquesta fita tan especial han volgut comptar amb el millor mestre de cerimònies possible: el basc Fermín Muguruza xafar la Plana Alta amb la recentment creada New Orleans Baske Orkestra amb la que únicament farà 5 concerts inèdits. A ell se li sumen els grups valencians del moment com és Aspencat que presentarà “Tot és ara”, la seua última referència.

Per dies, el cartell queda així: Dijous 7 Aspencat, Lilit i Dionís, Prozak Soup, Assekes, Calmoso & The Black Fang, Skatuttipresto, Escala i Corda (dj set) i DJ Macondo. Divendres 8 Fermin Muguruza i la New Orleans Basque Orkestra, Botifarra a Banda, VaDeBo, Pellikana, Juddith Neddermann, Mireia Vives i Borja Penalba, Eva Dénia, Inèrcia, Tirant lo Rock, We Are not Brothers, Pupil·les Dilatives, Santi Mataix Dj, Dj’s Mash Masters. I el dissabte 9 Train To Roots, Auxili, Senior i el Cor Brutal, Doctor Prats, Atupa, Mox Nox, Sva-ters, Pepet i Marieta, X- Fanekaes, Donallop, Herba Negra, dJ Santi Rosado, Pati Difusa Dj Set i Dj Biano.

Al llarg de tres jornades d’intensa activitat, el públic podrà gaudir de més de 30 directes oferts en tres espais diferents: l’escenari principal Ovidi, el nouvingut Escarbat i l’Auditori de Benlloch. Però no tot al Feslloch 2016 serà música. El festival també acollirà la taula rodona “Dones i Música”. O les activitats per als més xicotets “Feslloch als menuts”.

Amb una venda anticipada d’abonaments que ja triplica les xifres obtingudes a l’edició passada, s’augura un Feslloch 2016 inoblidable. Fes-te amb el teu abonament a la web d’Escola Valenciana per 35 euros. Si eres dels que van a última hora, a la taquilla te’n costarà 45.

Feslloch 2016

Fotografia: Bernat Almirall.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €