Dorian encapçala l’AlterFest d’Ontinyent

Produccions Abomboyplatillo presenta AlterFest, una nit de concerts a la localitat d’Ontinyent, València. Com el seu nom indica, la intenció de la iniciativa és postular-se com una alternativa als festivals d’estiu. Front a la massificació habitual en dates estivals, AlterFest ofereix la possibilitat de gaudir de diverses actuacions amb total comoditat i sense limitacions de temps. Davant l’acumulació de noms que es solapen uns a altres, apostem per un cartell selecte, centrat en el pop i l’electrònica.

Des de l’organització insisteixen: “l’AlterFest no és un festival, és una celebració de la música”. Per això el públic no anirà identificat amb polseres i una vegada entre al recinte no podrà eixir fora, ja que el concepte és el mateix que el d’un concert en sala. Tampoc s’habilitarà zona VIP ni àrea exclusiva de premsa: AlterFest és sinònim del públic com a protagonista. Per això els artistes podran realitzar actuacions completes, les barres tindran preus populars i s’ha limitat l’aforament en benefici del confort dels assistents. Una proposta econòmica, lúdica i de qualitat, en ple cor de la Comunitat Valenciana, amb un cartell integrat per Dorian, Cycle, DJ Amable i Nando Costa DJ.

alterfest-dorian-2

AlterFest: Dorian com a plat fort

Dorian és una de les formacions més importants de l’escena estatal. Han publicat cinc discos: 10.000 Metrópolis (2004), El futuro no es de nadie (2007), “La ciudad subterránea” (2009), La velocidad del vacío (2013) i Diez años y un día (2015), un àlbum que celebra la seua primera dècada d’existència i recull onze de les seues millors cançons i dos temes inèdits. Lluny de ser un disc de transició, Diez años y un día és, possiblement, el treball més important i rellevant de tota la seua carrera. La banda ha reinventat (i, en alguns casos, fins i tot deconstruït) cançons pertanyents als seus quatre anteriors àlbums d’estudi, fent gala d’un desplegament instrumental poc freqüent en la música actual, que inclou pianos, violoncels, violins, vents, theremines, clavicordis, guitarres acústiques i elèctriques, mandolines, efectes, percussions de tot tipus i fins i tot l’harmoniós timbre del ronroco, un instrument de corda originari del Con Sud d’Amèrica que pertany a la família dels charangos.

La passada dècada, Dorian van iniciar una aventura musical que, després d’anys de treball i perseverança, els ha portat a convertir-se en una de les bandes més destacades de l’escena espanyola dins i fora de les nostres fronteres. La recepta? Un so personal, lletres sinceres i directes, moltíssims concerts i un repertori que avui dia compta amb cançons de gran importància popular com “Cualquier otra parte”, “La tormenta de arena” o “Paraísos artificiales”, que sumen més de 34 milions de reproduccions a YouTube. Dorian és una banda que combina hàbilment la tradició del pop en espanyol amb el rock i les noves produccions i sons de la música electrònica contemporània. Aquesta mescla poc habitual els va fer destacar en l’escena nacional i guanyar-se l’atenció i el respecte del públic i la premsa especialitzada, a més de convocar grans audiències en els principals festivals i sales d’Espanya i Mèxic, país on la banda ha iniciat una sòlida i prometedora carrera, alhora que es troba en ple procés d’expansió en altres països del continent americà.

alterfest-dorian

Cycle: electropop industrial per a no parar

Captura de pantalla 2016-07-21 a les 12.56.55

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €