La Fira de Juliol més gran

Molt s’ha parlat dels fastuosos concerts que acolliran els Jardins de Vivers amb motiu de la Fira de Juliol de València. Artistes com Gloria Gaynor, Anastacia, Raimundo Amador, Los Suaves, Aspencat, El Barrio o Julian Marley actuaran als antics jardins del desaparegut Palau Reial de València, i protagonitzen la publicitat als autobusos de l’EMT. Però hi ha vida més enllà dels Concerts de Vivers: tota una programació gratuïta durant el mes de juliol, repartida per tota la ciutat de València.

fira de valencia

Els primers dies del mes la Fira acollirà la Batalla dels Galls de Red Bull, així com una prometedora nit de DJs als Jardins d’Aiora, amb DJ Maquíllate Chiquilla, Peter Baker i  Víctor Torres. Entre els concerts i actuacions més interessants d’aquesta programació gratuïta trobem el show que Chimo Bayo oferirà a la Marina Real el dia 14, o el de Carlos Areces (Muchachada Nui, Ojete Calor) a la plaça Viriato el dia 16. També els rockers de Mai Mai, que presentaran el seu treball Mil Pulmons a la plaça de la Nova Església de Benicalap el diumenge 10 de juliol. Per la seua banda, Dani Miquel farà les delícies dels més menuts la vesprada del 21 a Benimaclet, mentre que el torn de Bajoqueta Rock serà el 23 de juliol a la Plaça de la Mare de Déu.

CHIMO BAYO fira de juliol

Però hi ha més. Podrem trobar per tots els racons de la ciutat actuacions dels alumnes de la Berklee College of Music de València, així com albades, cant d’estil i música tradicional valenciana. Nits de jazz, un concert de campanes al Micalet i actuacions d’artistes com Melòmans, Natali McPears o Sofia Ellar, a més del Certamen de Bandes de la Ciutat de València, completen un cartell que inclou també moltes altres atractives propostes.

Per a estar al dia de la programació, i saber quan i on es realitzarà cadascun dels actes podem consultar la pàgina web oficial www.granfiravalencia.com, a més de seguir les xarxes socials de la Gran Fira de Juliol per assabentar-nos de qualsevol canvi o ampliació.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €