Escenaris i horaris del Low Festival 2016

Cartell Low Festival 2016A dues setmanes del seu inici, l’organització de Low Festival 2016 desvetla el cartell dels seus quatre escenaris, que alternaran la presència de grans bandes estatals i internacionals amb altres formacions més joves i emergents que han conquistat a la crítica estatal.

L’Escenari Budweiser rebrà les bandes internacionals com Suede, Belle and Sebastian (únic concert a Espanya), Hot Xip o Peaches i formacions de referència en el panorama estatal com els esperats Los Planetas (únic concert en festivals), els referents de l’indie-rock Vetusta Morla o els granadins 091 (de tornada després de 20 anys).

L’Escenari Ron Matusalem, acollirà els directes de Marky Ramone’s Blitzkrieg (amb el seu esperat set “40 years of punk” i una formació de luxe que inclou a membres de R.I.M., Big Star o Gluecifer), la reina del pop xilè Javiera Mena, León Benavente o Niños Mutantes.

A l’Escenari Wiko, l’escena underground tindrà el seu lloc com Oblivians i Dwarves (mites de l’escena punk nord-americana) o les noves bandes del panorama estatal com Melange, Badlands o Holy Paul.

L’Escenari Jägermusic mostrarà la seua aposta més eclèctica abraçant el garage de King CaymanTerrier o l’electrònica de BSN Posse i Nightcrawler, al costat d’alguns dels millors DJ’s del país, com DJ Coco, Omega III o Pin&Pon DJ’s.

belako última confirmació low festival 2016

L’última incorporació al festival de Benidorm és la del quartet basc Belako. La jove però reconeguda banda mostrarà tota la força i energia de la seua post-punk amanit amb tints d’electrònica, pop i rock en un directe feroç on repassaran els temes del seu esperat segon àlbum “Hamen” i sonaran els seus hits més ballables. Els biscaïns se sumen al line-up del Low substituint als anglesos The Bohicas, després de suspendre aquests el seu gira europea.

Últims abonaments del Low Festival 2016 a la venda

El sold out s’acosta a Low Festival 2016. Després d’esgotar-se ràpidament els abonaments VIP POOL i VIP Budweiser, els últims abonaments estan a la venda per 69€ i les entrades de dia des de 40€. Fes-te amb la teua des de la seua pàgina web. Hi ha prevista una nova pujada de preus.

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €