CulturArts enceta temporada als teatres Rialto i Principal de València

Al Tall

CulturArts posa sobre els entaulats diversos concerts, drames teatrals, musicals i dansa en la programació setembre-desembre de 2016. Una tardor de cultura als teatres Principal i Rialto de València. A partir del 23 de setembre fins el 30 de desembre hi haurà les actuacions del Ballet de la Generalitat, concerts en valencià amb Cantem en valencià i nits solidàries contra la pobresa, Pobresa Zero 2016, entre d’altres propostes. El programa l’organitza l’entitat pública CulturArts, depenent de la Conselleria d’Educació, Cultura, Esports i Investigació.

Uns Principal i Rialto plens de cultura

La temporada s’enceta el 23 de setembre al Teatre Principal amb l¡obra El Rey, de la cooperativa madrilenya Teatro del Barrio. L’obra, dirigida per l’actor Alberto San Juan, té 100 minuts de duració i és una comèdia crítica amb la monarquia espanyola. És realment una institució útil per als ciutadans? Ho respondran el protagonista, el Rei Juan Carlos I, junt amb altres personatges coneguts de la història espanyola, com Franco, Adolfo Suárez o Felipe González.

Programació CulturArts de setembre a desembre del 2016

Una altra de les funcions tardorenques al Teatre Rialto serà El cant del cos, del 13 al 16 d’octubre, a càrrec dels ballarins del Ballet de la Generalitat Valenciana. O també el teatre en valencià amb l’obra Rèquiem (La Independent), del 10 al 13 de novembre, i El dia que Bertolt Brecht va morir a Finlàndia (Crit Companyia de Teatre), del 30 de novembre l 4 de desembre.

Música valenciana i solidaritat

Pel que fa a les propostes musicals, es destaca Cantem valencià, sota la direcció d’Enric Murillo i Lluís Miquel Campos i amb un extens cartell d’artistes i grups autòctons com Al Tall, Alex Seguí (La Gossa Sorda), Ina Martí o el Cor de l’Eliana. Al Teatre Principal, el 6 i 7 d’octubre. I durant tot un mes i fins el 20 de novembre sonarà el musical Mamma mia! a ritme i lletra de les cançons d’ABBA.

L’oci i la cultura no estan renyides amb la solidaritat i els actes socials. Per això, cal destacar també la Nit Solidària Pobresa Zero 2016, el 14 d’octubre al Teatre Principal, o la Gala Serveis Socials, el 8 de novembre al Teatre Rialto.

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €