Youtubers valencians: el ‘trolleador’ Perxitaa

perxitaa

De vint-i-pocs anys i de València. Humor i videojocs. El youtuber Perxitaa no ha estudiat res que tinga a vore amb fer vídeos, però el milió de subscriptors l’avalen com un dels més seguits i consolidats de la xarxa. Començà a la web del vídeo per exel·lència per l’exemple d’ElRubiusOMG i des de llavors el seu punt fort és trollear en Minecraft ”enganyar” en el seu llenguatge, a altres personalitats de Youtube com TiparracoSA o AuronPlay i l’anònima Violeta. I ho fa amb la sèrie “Cómo trolear a tu vecino”.

Cinema, sèries i videojocs, tres elements indispensables del frikisme d’un youtuber de la generació 2.0. Perxitaa està entre el grup de gamers (jugadors) de l’estil de Willyrex, El Rubius i Vegeta777 i, tot i que Minecraft és el seu terreny de joc, els seus inicis fa quatre anys foren trollear també amb el joc Gran Thief Auto.

“Què passa trolls!” és la seua salutació i això és el que es veu al seu canal, però no tot són trolleos. Es poden trobar també d’altres tipus com els habituals en la xarxa #challenges, o reptes, videoblogs i directes. El seu company de #challenges sol ser el barceloní AuronPlay, amb qui guarda molta amistat. Esta parella valenciano-barcelonina ha fet un bon grapat de reptes i, per a això, han emprat des d’ous fins a llimones i salses picants. El darrer: el ‘Cabeza mojada challenge‘.

Nuevo video en el canal!!! Cabeza mojada challleeeeeengeeee 😀

Una foto publicada por Perxitaa (@perxitaa) el

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €