Ens colem a la Formula 1 amb Meridian Response

Quan vam quedar amb Marta Domingo per a descobrir, amb una entrevista, qui són Meridian Response, no ens imaginavem el que ens vam trobar. La cita era prop del Port de València, just en una de les zones més llençades a perdre del fugaç circuit urbà de Formula 1 de València. Quan ens presentem ja notem que estem davant de tot un personatge. Marta desborda creativitat, i a nosaltres això ens encanta. Ens colem per un forat de la tanca de l’antic circuit, i en pocs minuts estem ja gravant l’entrevista.

Meridian Response són una de les dos bandes guanyadores del concurs Sona la Dipu. En aquesta edició 2016 han compartit premi amb la banda Lígula. Marta i companyia s’han emportat el guardó gràcies a la seua proposta de dream pop d’inspiració folk amb elaborades composicions construides al voltant de la veu principal. Domingo té una capacitat extrema per conversar, connectar, transmetre. La seua veu és un potent instrument que domina, i que posa al servei de la seua expressivitat.

Aprofitem l’entrevista per que ens conte la seua experiència al concurs i ens explique els trets que defineixen Meridian Response. També parlem dels drets laborals dels músics, del disc que publicaran prompte i dels seus plans de futur. També la fem còrrer, saltar i alliberar-se durant una estona dels mal de caps del dia a dia.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €