Notícies

Ferida, la nova revista en paper sobre pilota valenciana

Redacció | 31 octubre 2016

Ferida revista pilota

ACTUALITZEM!

Ferida han aconseguit el seu objectiu de finançament a Verkami i la revista serà presentada el proper dimecres 21 de desembre a la Fàbrica de Hielo de València. Ací podeu seguir l‘esdeveniment que han difòs a Facebook.

Va de bo! Naix la revista Ferida de la passió per la pilota valenciana d’un grup de periodistes amb l’objectiu d’acostar més aquest esport al públic general amb rigor, profunditat i infinita curiositat.

Ferida és una forma de celebrar la pilota. Com a esport, però també com a part fonamental de la cultura valenciana. Es tracta d’una exploració de la pilota des de vessants noves i modernes, tot respectant el llegat centenari del joc. Serà una publicació en paper de gran format (A3), de periodicitat trimestral, que mescla fotografia, articles i altres expressions visuals com la il·lustració.

A banda, disposarà d’una plataforma digital on també es combinarà amb formats audiovisuals. Darrere de Ferida hi ha un equip independent i multidisciplinar de periodistes i dissenyadors, amb l’ambició de convertir aquesta revista en una referència per al públic assidu als trinquets i amb la vocació de sumar a un públic més ampli, amb inquietuds esportives o culturals. A banda de l’equip creador, Ferida comptarà amb col·laboradors tant de l’àmbit periodístic com artístic, ja que la revista cerca actuar d’altaveu cultural entre diferents creatius destacats d’arreu la geografia a valenciana.

Per agafar impuls, Ferida necessita una espenta del públic. El primer número eixirà al final d’una campanya de micromecenatge que ja s’ha iniciat a Verkami. A la plataforma web, els interessats trobaran diferents nivells d’aportacions que van des dels 10 als 32 euros per als particulars, amb recompenses que inclouen el número original i altres productes de merxandatge com una samarreta, una bossa de tela o una de les imatges originals de la primera Ferida. Participa!

, , , ,

Trackbacks/Pingbacks

  1. La revista Ferida rep el premi a Millor Disseny per l'ADCV – Tresdeu.com - 8 juny 2017

    […] revista Ferida és una publicació en format paper i de periodicitat trimestral sobre la cara més social de la […]

  2. Pilota valenciana: dels trinquets als teatres amb «Cavallers» – Tresdeu.com - 23 juny 2017

    […] està creixent els darrers anys. Una revista de paper per a testificar la cara social del joc, revista Ferida, un munt de mitjans de comunicació a través dels quals informar-se del minut i resultat; un […]

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.


Aquesta web utilitza galetes per a millorar l'experiència de l'usuari.