BersGamer porta Youtube en les venes

bersgamer

BersGamer, o més bé Alfonso José Carrasco Martínez, és un youtuber de 25 anys provinent de València. Té quasi la friolera de 3 milions de subscriptors. S’inicià a la xarxa de vídeos cap al febrer del 2012 i sol dedicar la majoria dels seus esforços al Five Nights at Freddy’s. És un melòman i, tot i expressar-se de meravella davant la càmera, assegura ser molt tímid. Ha estudiat informàtica i acabà la universitat el 2014.

A la seua família deuen portar sang youtubera a les venes perquè tant el seu germà, Bl3sSur -o Juan Antonio Carrasco- com sa tia, MoMGamePlay, com el seu cosí, iTownGamePlay, tenen un canal a Youtube. Molta sang youtubera, BersGamer acompleix amb quasi tots els tòpics del varó youtuber. Es diu “quasi” perquè és dels pocs que no té un gat com a mascota. BersGamer és amo de Tracer, una gossa de raça Carlino, amb qui ens hem entendrit a molts Vlog’s del youtuber.

A banda de Five Nights at Freddy’s, BersGamer també fa vídeos jugant al Yandere Simulator, el Minecraft, Happy Wheels o Agar.io. BersGamer no té salutació pròpia però sí que ha “patentat” la paraula o expressió “Fuckón”. De fet, als seus seguidors i seguidores els ha batejat com “fuckoneros”.

En ser un melòman, als reproductors de BersGamer sempre hi ha temes de gèneres com el pop punk o el metal. Per això es declara fan de bandes com Blink 182 o A Day To Remember. BersGamer ha dit en alguns dels seus vídeos que de xicotet somiava en viure de la música i, sempre que pot, l’escolta amb auriculars i a tot volum.

Una de les coses per les quals es declara també fan són les pel·lícules de terror i les històries #creepypasta (Slenderman, Saw, Jeff the Killer). Tant és així que al seu canal no falten els Vlog’s amb una bona dosi de misteri.

BersGamer és un d’eixos youtubers de la generació dels Millennials que des de ben joves han crescut i socialitzat amb Youtube (2005). Una generació que ja no recorda com és viure sense Internet. És per això que, com tots els gamers de Youtube, té els mateixos referents culturals, sobretot provinents de cultura dominant al món: l’americana o anglosaxona. Els mateixos videojocs de masses com FarCry, superherois com Spiderman, personatges com Super Mario Bros i Sonic o els dibuixos manga.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €