Suculent Gilabert celebra el seu 1r any amb sortejos al seu instagram

suculent gilabert paella mandarines

L’instagramer Suculent Gilabert celebra aquestos dies el seu primer aniversari a les xarxes. En aquest darrer any no ha parat de créixer en seguidors d’arreu de l’estat i ja ha viatjat a Amèrica Llatina per difondre els arrossos valencians en unes jornades organitzades per una prestigiosa Universitat de Xile.

suculent gilabertAmb motiu de la celebració del seu aniversari ha volgut realitzar dos sortejos per als seus seguidors, per una banda dos paelles que cuinarà i entregarà a domicili a València ciutat, i per a la gent de fora de València ha volgut regalar dues caixes de mandarines del seu camp. Per participar sols heu de passar-se pel seu Instagram i deixar un comentari, aquests seran recollits i divendres un jurat format per 4 persones relacionades amb el món de la gastronomia elegiran els comentaris que més els han agradat.

A més, Suculent Gilabert ens comenta que en aquest nou any és produiran molts canvis en la seua galeria fotogràfica. I ben aviat començarà a crear receptes conjuntament amb la revista Tresdeu que podreu veure pròximament al nostre Facebook. Estigueu atentes a les xarxes socials perquè aquest 2017 tindrem moltes novetats gastronòmiques.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €