Viu la música, cicle de concerts en recintes únics de la ciutat

viu la música

L’Associació de Promotors Musicals de la Comunitat Valenciana, col·lectiu que representa a les principals promotores de música en directe de la ciutat, ha organitzat un cicle musical que, sota el títol “Viu la música”, pretén donar a conéixer diversos projectes musicals valencians en diferents espais museístics que formen part de la Xarxa de Museus i Monuments Municipals de la Ciutat.

Es tracta d’un projecte que, en col·laboració amb la Regidoria de Cultura i Patrimoni de l’Ajuntament de València, naix amb la intenció de fomentar pràctiques d’oci interdisciplinàries en recintes singulars, de diversificar l’oferta cultural dels museus per a atraure nous públics, així com posar en valor l’escena musical valenciana.

El cicle es desenvoluparà durant les festes del període nadalenc, del 22 de desembre al 4 de gener, en 5 recintes museístics: El Museu de la Ciutat, l’Almoina, les Drassanes, el Palau de Cervelló i el Museu d’Història de València.

Els concerts són de caràcter gratuït i estan destinats a tot tipus de públics. Es desenvoluparan en espais d’aforament limitat.

viu la músicaViu la música: Varietat i singularitat

Un programa de 5 concerts amb 6 propostes a càrrec de formacions musicals valencianes que es caracteritzen totes elles per presentar nous projectes i nous treballs discogràfics. Projectes singulars i variats que van des de l’intimisme pop d’autor de Mireia Vilar (que presentarà el disc Madre Salvaje, el 29 de desembre), al folk d’influències nord-americanes d’Ona Nua (22 desembre) qui acaba de publicar el seu primer treball discogràfic, Un gat i un home al seu costat, passant per la música tradicional d’arrel mediterrània de Musicants (27 desembre), formació impulsada per Manolo Miralles (component dels emblemàtics Al Tall) i que presentarà el nou disc Adsabara, que recentment ha sigut classificat com un dels 200 millors discos europeus de l’any per la World Music Charts Europe.

El 23 de desembre el cicle també acollirà el projecte que la formació coral valenciana Cor Alameda ha realitzat amb la cantant afroamericana Erin Corine i que arreplega diverses dècades de repertori de ‘Spirituals’ i música gospel; el rock alternatiu d’Inèrcia (27 desembre), una formació procedent de la Serra Mariola el segon disc de la qual (Sendes salvatges) explora els sons del rock alternatiu. Finalment, el cicle es tanca el 4 de gener amb la presentació de “Bye”, el nou disc del trio jazzístic Naima (4 gener). L’accés és gratuït però l’aforament limitat!

DIJOUS 22 DESEMBRE 19.30 h
ONA NUA presenta “Un gat i un home al seu costat”
Museu de la Ciutat – Plaça Arquebisbe, 3

DIVENDRES 23 DESEMBRE 20 h
CORO ALAMEDA & ERIN CORINE presenten “Decades of Gospel. Edición Navidad”
Centre Arqueològic de l’Almoina – Plaça Junio Bruto

DIMARTS 27 DESEMBRE 20 h
MUSICANTS (presenten “Adsabara”) + INÈRCIA (presenten “Sendes salvatges”),
DRASSANES DEL GRAU – Plaça Juan Antonio Benlliure

DIJOUS 29 DESEMBRE 19.30 h
MIREIA VILAR presenta “Madre Salvaje”
Palau de Cervelló – Plaça Tetuán, 3

DIMECRES 4 GENER 19.30 h
NAIMA presenta “Bye”
Museu d’Història de València – c/ València, 42

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €