Arturo Valls parla en valencià sobre “Los del túnel” a Cinestèsia

los del tunel arturo valls

En el sisé episodi de Cinestèsia, el nostre podcast de cine preferit, Arturo Valls conversa en valencià sobre la seua última pel·lícula. “Los del túnel” és una comèdia de Pepón Montero que està sent alabada per molts per intentar donar-li una volta al concepte de comèdia. El fet curiós és que el reconegut actor i presentador utilitza el valencià per promocionar la pel·lícula, tot i no utilitzar-la a la televisió estatal, la coneix i domina.

Si no sabeu encara de que va “Los del túnel” filmaffinity la defineix així en la seua sinopsis. Un grup de persones sobreviu a una catàstrofe, però… i ara què? Després d’haver estat quinze dies atrapats en un túnel, per fi són rescatats i la tragèdia sembla quedar en el passat. Així, plens de bons propòsits, celebraran l’estar vius reunint-se tots els divendres. Però aquests variopintos personatges hauran de seguir avant amb les seues vides, tasca que no serà tan fàcil com pensaven.

Si has escoltat l’entrevista a Arturo Valls i t’has quedat en gana de més ací tens el podcast complet. Els pots sentir tots els dijous a partir de les 21h per la 88.8 FM Mislata Ràdio i també per la web mislataradio.com. O bé als podcasts en iVoox o iTunes.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €