Prozak Soup homenatja Franco Battiato

Ningú pot negar que Prozak Soup són una de les bandes més originals del panorama valencià. La seua trencadora proposta desdibuixa fronteres entre l’electrònica i el post-hardcore melòdic i screamo. Liderats per la veu i les lletres de Joan Palomares, la banda originada a la Safor ha publicat dos llarga durada produïts per Mark Dasousa: Imbècil (2014) i el recent Bang! (Maldito Digital Records, 2016), que encara estan acabant de presentar en una dilatada gira. Enguany a més també han presentat el single inèdit ‘Brolla la màgia’, amb la col·laboració d’Aspencat i acompanyat d’un videoclip. Prozak Soup aprofundeixen en el seu so més electrònic, seguint l’estela de Bang!. La bona acceptació del seu directe als festivals que han xafat enguany, sumada a la cada vegada millor rebuda del seu material, els ha empentat a assumir un repte amb el que tornen a sorprendre: versionar dos cançons del popular cantant italià Franco Battiato.

Voglio vederti danzare’ i ‘Bandiera bianca’ són els dos emblemàtics temes amb els que Prozak Soup perpetren un vertader atreviment sonor. S’atreveixen també a sonar més electrònics que mai en les dues peces que Joan Palomares ha adaptat al català. El vocalista confessa que Battiato sempre ha sigut un referent musical, i que ha crescut escoltant les seues cançons: «és un referent per a la música europea. Mai va tindre por a l’experimentació, i aquest és el nostre homenatge».

L’adaptació ‘Bandera blanca’ és la segona i última en ser llançada, i ho han fet junt amb un nou lyric video creació de Mel media.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €