Últimes novetats del Low Festival 2017

foto low festival 2017

Continuen les confirmacions per a Low Festival 2017. A un cartell en el qual ja figuraven noms com Pixies, Franz Ferdinand, !!! (Chk Chk Chk) o Sidonie s’uneix ara Nada Surf o Mando Diao. Els suecs són un dels noms més sol·licitats pels lowers. També hi seran Neuman, The New Raemon & McEnroe i Triangulo de Amor Bizarro.

L’organització del festival ha confirmat que en 2017, Low Festival tornarà a comptar amb una jornada inaugural d’accés gratuït en la qual se celebraran concerts en la platja de la ciutat. Serà el dijous 27, amb bandes estatals i internacionals.

El preu dels abonaments generals de tres dies és de 62€, abonament VIP 105€ i abonament VIP POOL 150€. Poden adquirir-se a la seua pàgina web.

Low Festival 2017 avanç

Foto: Javier Rosa

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €