Youtube avança el veredicte dels Oscars

Oscars

La La Land és la favorita de es travesses  i apostes. Ara també de Youtube. Els Oscars 2017 s’han sotmés al judici de Youtube. La plataforma de vídeos ha fet un rànquing dels trailers més vistos de les pel·lícules nominades a este certamen del cinema. La indústria de Hollywood no només s’ha enfrontat a l’audiència de les cinemes, sinó també als usuaris de Youtube. El baròmetre? Les visites al vídeo promocional de la pel·lícula nominada. Quantes persones han vist segons quin tràiler. Coincidirà este rànquing amb l’èxit de les nominades als Oscar?

Amb este rànquing de Youtube es mesura també l’eficàcia de la campanya de màrqueting d’una producció, element crucial per empentar l’èxit d’una pel·lícula.

Youtube ha comparat la influència de les 9 millors pel·lícules nominades: La La Land, Arrival, Hacksaw Ridge, Lion, Fences, Hidden Figures, Manchester By The Sea, Moonlight and finally Hell or High Water. Serà este rànquing el reflex dels resultats dels Oscar 2017? Estes és el rànquing dels trailers fet per Youtube, de més a menys vistos:

1. La La Land

2. Arrival

3. Hacksaw Ridge

 4. Lion

 5. Fences

6. Hidden Figures

7. Manchester 

8. Moonlight

9. Hell o High Water

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €