Tendresa insubmisa és el nou avanç del Diluvi

Ja està disponible en totes les xarxes socials “Tendresa Insubmisa” la nova cançó i últim videoclip abans de que isca el nou disc d’El Diluvi, Ànima. Una cançó que no és casualitat que es llance el 14 de febrer. Es tracta d’una cançó que vol trencar els mites de l’amor romàntic. Amb aquesta peça els de Castalla donar visibilitat a la lluita de diferents persones i col·lectius al llarg de la història per reclamar els drets de les diferents opcions sexuals.

Com sabeu Ànima és el quart disc d’El Diluvi, ha estat enregistrat per David Rosell (productor de Txarango o Els Catarres…) i comptarà amb les col·laboracions de La Trocamba Matanusca o Arnau i Panxo de Zoo. L’obra gira al voltant dels diferents vessants de l’amor, però també al voltant de la rebel·lia, del treball i de les relacions personals.

Xavi Sarrià, escriptor i cantant d’Obrint Pas ja ha pogut escoltar el disc i confesa que: “Vaig conèixer a El Diluvi fa molt anys al Casal Tio Cuc d’Alacant. Sí, a Alacant. Al sud del sud. Allà on les llàgrimes brollen d’esperança i futur. Allà on tot sembla impossible. Però només ho sembla. El Diluvi és una altra mostra de la vitalitat de la gent que treballa cada dia, tenaçment i en condicions complexes, per construir el nostre futur col·lectiu. Una llavor més d’una antiga sembra que rebrota increïblement. Preciosa i forta. Valenta i decidida. Sense por ni complexos.

De seguida em van captivar amb la seua proposta original basada en la tendresa i la rauxa. Flexibles com la guerrilla de les muntanyes de migjorn, poden fer esclatar un casal, una festa popular o en un escenari d’un gran festival. Avui em deixen escoltar les noves cançons i quede amb la boca oberta. Han après, han crescut i ja prenen l’impuls pel gran salt endavant que posa en evidència el moment excepcional que viu la nostra música. Ho fan explotant el millor que saben fer: emocionar. Amb la sonoritat crua que naix de la cançó d’autor, brota amb tronc de la música tradicional i creix imparable des des les branques mediterrànies, celtes, jamaicanes, balcàniques o cubanes. Sense oblidar els orígens. Ni els objectius.

Perquè el Diluvi canten per transformar. I alliberar. De baix cap a dalt. Des de les venes obertes del front meridional. Per tot això, em declare un fervent seguidor. Perquè el meu nord és el sud. I el sud és, avui més que mai, el nostre futur. Amor infinit a el Diluvi“.

El Diluvi segur que passarà prop de casa vostra, vos deixem amb el cartell de les primeres dates gira.

Participa Participa

Dessuadora A Tornallom
Dessuadora d'edició limitada "A Tornallom" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. Dissenyat per Bram S...
Preu 24 €
Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €