El Renao sorprén amb el videoclip ‘València està en Falles’

El Renao ens sorprén, una vegada més, amb un vídeo musical al seu canal de Youtube. Després de la versió d’ ‘I want it all’  (Queen) per ‘Vull aparcar‘ i de ‘New York New York‘ (Frank Sinatra) per ‘SUECA‘, el youtuber de la Ribera  Baixa ens regala una revisió fallera del tema de Zucchero, Baila (Sexy Thing). Es diu ‘València està en Falles’ i, atenció, perquè el Renao apareix vestit de faller.

Amb un “Vinga, deixa que et conte una història, baby!“, el Renao comença el que segur, serà un hit més de les Falles 2017.  El youtuber de Sueca ha aconseguit girar amb ingeni la lletra de Zucchero per adaptar-la a l’ambient faller. “Tonight is on fire” es canvia per “València està en Falles“. I per què no afegir un “au a fer-nos dos cassalles, bunyols i ansaimaes” per a valencianitzar-la?

El videoclip ha estat gravat a l’Albufera i durant les Falles de l’any passat, amb imatges del Mercat Central, les Torres de Serrans, la Plaça de l’Ajuntament, mascletaes i despertaes. La gent ja ha reaccionat a les xarxes socials i Twitter bull amb comentaris com este:

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €