Garabatto publica ‘Feelings’ ft. NEAD de la mà de Panda Funk

El jove DJ i productor de Gandia, Garabatto, acaba de publicar un nou senzill de la mà del segell discogràfic estatunidenc Panda Funk. Després de més de dos mesos als Estats Units, Garabatto ha tornat a terres valencianes per girar una mica més consolidat en el sector de l’electrònica. Ja va captivar el públic amb el tema ‘Ignite‘ ft. Charlee Muse el proppassat febrer. Tant seguidors com DJ’s i productors el van elogiar. Esta vegada, ha tornat a la càrrega amb el nou tema ‘Feelings’ ja en descàrrega, que compta amb la impressionant veu d’Andrea de Cubas, sota el nick NEAD, una jove prometedora cantant i actriu valenciana.

Per a Garabatto, 2017 deu ser el seu any. Ha acomplit el somni de qualsevol DJ i ara es troba movent-se pel sector de l’electrònica amb l’agència Suprmode, un projecte empresarial complet que muntà junt amb companys i amics del gremi. Abans de fer públic este nou senzill, Garabatto ja ho ha petat amb un remix de ‘Crank it loud‘, de Will Sparks & Orkestrated. A més, és una de les confirmacions del Life Temptation i del Medusa Sunbeach Festival 2017, festival d’electrònica fet a Cullera.

Si vols saber qui és esta promesa valenciana de l’electrònica i que està captant l’atenció dels més grans DJ’s i productors del sector. No et perdes l’entrevista que li férem fa uns mesos a la Tresdeu. En ella explica la seua història com a artista, des dels inicis fins a l’èxit d’ara. El tema ‘Feelings’ ja el va emprar per al vídeo resum de la seua experiència als EUA amb Panda Funk.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €