Tota la programació del festival Rio Babel

Rio babelEl Festival Rio Babel desemboca a Madrid i per a celebrar la seua primera edició i oferirà una festa de benvinguda amb magnificència.

El cartell d’aquest nou gran festival de música iberoamericana més rellevant dels últims temps, es completa amb les incorporacions de Mala Rodríguez, una de les artistes més respectades en el món de l’Hip-hop, Macaco fusionant el Carib i el Mediterrani mitjançant sons llatins amb un groove únic, Novedades Carminha aportant el toc garatge-punk imprescindible en tot festival que es valore de ser-ho, el reconegut cantautor Manuel Garcia, un dels principals exponents de la música xilena, i el duo colombià Zero39 per a completar la festa electrònica, tropical i alternativa, tancant un cartell eclèctic a l’una que refrescant.

Durant els dies 13, 14 i 15 de juliol, IFEMA – Fira de Madrid acollirà en les seues magnífiques instal·lacions i a l’aire lliure, un festival on artistes tant nacionals com a internacionals conformaran tres jornades inoblidables des de l’obertura de portes prevista a les 19 hores i fins a les 6 del matí.

El Festival Rio Babel obrirà les seues portes el pròxim 13 de juliol amb una festa de benvinguda per a inaugurar una imprescindible cita que fusionarà i acostarà els universos musicals entre l’estat espanyol i Llatinoamèrica, a través dels seus grups més avantguardistes i interessants. Mala Rodriguez, Illya Kuyaki & The Valderramas, La Sra. Tomasa, Mateo Kingman, Porter, Siddartha, Insituto Méxicano del Sonido i Zero39 seran els encarregats d’obrir en aquest dia d’obertura.

El divendres 14, Estopa i La Pegatina, seran els encarregats d’amenitzar amb la seua rumba i alegria la vesprada que anirà seguida de potents actuacions com les dels colombians Aterciopelados, El niño de Elche amb el seu atípic i revolucionari cante, Amparanoia precursora del mestissatge, el cantautor xilè Manuel García, iLe veu femenina de Calle 13 presentant el seu primer treball en solitari, els colombians Systema Solar amb el seu so contundent i festiu i els Guacamayo Dj de Colòmbia, prometen fer d’aquesta segona jornada una festa capaç de conjuminar i satisfer al públic més variat.

Durant el tercer dia i últim dia, Rio Babel serà l’escenari que reunisca als mítics Fabulosos Cadillacs després de quasi 20 anys sense trepitjar el nostre país i també serà la cita on Residente de Calle 13 presentarà cançons del seu primer disc en solitari però també ens farà volar amb els grans èxits de la seua antiga banda Calle13. El serbi Goran Bregovic, el singular trio de Zuco103Novedades Carminha, Kumbia Queers, Kanaku i el Tigre i Nicola Cruz seran el tancament perfecte per a aquest nou gran festival que es ja es posiciona com un certamen referent en la ciutat de Madrid.

Des de la web de Stubhub.es es poden comprar les entrades individuals per un preu de 90€ + despeses de gestió, així com descarregar les invitacions per al dia gratuït, que per motius d’aforament hauran de ser presentades per a poder accedir al recinte.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €