Feslloch 2017 presenta el videoclip Nemon de Festa!

El Feslloch 2017 ja té cançó oficial. Es tracta de “Nemom de festa” de Pepet i marieta. El festival de referència del País Valencià enguany tindrà lloc del 6 al 8 de juliol a la localitat de Benlloch.

Nemon de festa” es presenta amb un videoclip que mostra els eixos fonamentals del festival: identitat, festa i reivindicació. La cançó ja està en descàrrega gratuïta des del web de Pepet i marieta. La banda ebrenca presentarà el seu aclamat nou disc “La revolució dels somnis” el 6 juliol al mateix festival.

Feslloch 2017: Un cartell de luxe

Amb l’anunci de l’espectacle propi ‘Feslloch a banda’ el Feslloch, organitat per l’Associació Feslloch amb el suport de l’Ajuntament de Benlloch, Escola Valenciana-Reviscola i l’Associació Cultural Pitxurrull, està pròxim a completar el seu cartell d’enguany. En anuncis anteriors l’organització ha confirmat la participació d’algunes de les bandes més en forma de la nostra música, com ZOO, Gener, Smoking Souls, El Diluvi, Candela Roots, Mireia Vives i Borja Penalba, Tomàs de los Santos, Xiromita Trad Project o Pupil·les, a més de la plana major de l’escena catalana, entre els que trobem els mateixos Pepet i marieta així com Manel, Les Kol·lontai, Roba Estesa, Oques Grasses, Doctor Prats, Ebri Knight i Animal. També està confirmada l’actuació dels bascos Huntza, així com de l’humorista i actor alcoià Xavi Castillo. Tot i això les confirmacions continuen i des de l’organització avisen que el proper 14 de maig tornaran a pujar el preu de les entrades. Els abonaments per als tres dies de festival tenen actualment un preu de 38€ i es poden aconseguir a la web del Feslloch o a les oficines de Correus fins a diumenge!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €