Última hora “habemus” Xufa rock 2017!

xufa rock 2017Pareixia que no anàvem a gaudir enguany del Xufa rock, concert ja mític per Sant Joan, a Alboraia. Però ens acaben de fer arribar el cartell d’aquesta edició!

Els ingredients, a més de l’orxata, d’aquest festival es repeteixen: Concerts gratuïts i correfocs de la colla de “Dimonis de l’Avern” (amb col·laboració de pirotècnia Europla) a la vora de la mar. El divendres ballarem a partir de les 21.30h amb Deliri, Assekes, Peranoia, King Kong Boy i tancarà la nit els dj’s Escala i Corda.

Per a la vesprada a les 18h hi haurà berenar per a xiquets amb orxata gratis. L’ubicació com sempre: la Platja de la Patacona, junt a l’edifici singular, vora mar. Divendres 23 de juny, no faltes!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €