Sona la Dipu: tecera semifinal el 19 d’agost a Xàtiva

Sona la DipuLa tercera semifinal del Sona la Dipu es farà el pròxim 19 d’agost al Camp de Murta de Xàtiva i amb un preu anticipat de 10€, a Correus o a la web entradasatualcance.es. Seran L’Emperador, Lost River Bastards i The Vibrowaves les bandes semifinalistes participants. La banda catalana Love of Lesbian actuarà com a grup estrella convidat. El jurat del concurs votarà a la formació que passarà directament a la final, on competiran amb Dürga, Frida i la quarta banda, la qual s’escollirà a l’última semifinal a Bunyol. La final del certamen serà el 2 de setembre a Sueca. 

Les melodies més indies vindran de la mà de L’Emperador i Lost River Bastards. Els primers, demostraran, amb les cançons del seu primer LP Manual d’instruccions per escalar una muntanya, que la seua qualitat musical val per emportar-se el premi. Pel que fa a Lost River Bastards, portaran el directe amb molta força amb el seu primer EP First: indie anglosaxò i l’essència dels power-trio. 

La proposta més arribarà amb la banda concursant The Vibrowaves. Els valencians mostraran la seua identitat sonora amb influències del rock, el hard-rock, el blues i garatge. Com a actuació esperada, els barcelonins Love of Lesbian faran vibrar el públic amb temes del seu últim disc El Poeta Halley i cançons mítiques com ‘Club de Fans de John Boy’ o ‘Algunas Plantas’.

sona la dipu

 

 

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €