El festival de dones She’s The Fest arriba enguany a La Rambleta


She
‘s the Fest es traslladarà enguany al Centre Cultural La Rambleta, celebrant-se els dies 21, 22 i 23 de setembre. Tot i el canvi d’ubicació, seguirà amb la mateixa essència amb què va arrancar ara fa tres anys. Es tracta d’un festival que busca potenciar, visibilitzar i fer valdre el treball compositiu i interpretatiu de les dones en la música. Maria Arnal i Marcel Bagés, Gem, The Seafood SpecialChristina RosenvingeHindsIseo & DodosoundSvperCatnapp i Mynth conformen l’edició d’enguany. Les entrades es poden comprar al web del festival des de 10 euros.

Hinds i Mynth per obrir el She’s The Fest

El dijous 21 de setembre es donarà el tret d’eixida al festival amb l’actuació de dos grups. Es tracta de Hinds i Mynth. La primera és una banda madrilenya etiquetada com a garage rock, garage pop, surf i lo-fi. La seua trajectòria ja les ha dut per països com Gran Bretanya, França, Portugal, Alemanya, Noruega, Dinamarca, Holanda, TailandiaAustralia i els Estats Units. D’altra banda, des d’Àustria arriba Mynth, una jove banda que oferirà al públic una mescla de trip-hop i pop.

Maria Arnal i Marcel Bagés encapçalen el cartell del divendres

Maria Arnal i Marcel Bagés passaran per valència el divendres 22 en una de les parades de la gira de presentació del seu últim treball 45 cerebros y 1 corazón. Estaran acompanyades per tres bandes més. Christina Rosenvinge acudirà a la cita amb tota la banda per a presentar un disc que publicarà pocs dies abans. Catnapp, argentina instal·lada a Berlín, combina R&B, rap, breakbeat, pop, drum and bass en un live act per a disfrutar i ballar al 100%. Les participants del Sona la Dipu Odd Cherry Pie completaran el cartell del divendres.

Iseo & Dodosound acomiadaran el festival el dissabte

Iseo & Dodosound continuen el seu ascens meteòric, amb nombrosos sould outs penjats en l’últim any. A València faran un dels primers concerts d’una extensa gira de tardor que els portarà a ciutats com ParísSvper també vindrà a València a presentar el seu nou disc, l’avançament del qual, Azul produndo, ha tingut una gran acollida entre el públic. GemThe Seafood Especial seran les bandes que se sumen a una nit de dissabte que promet ball des del principi a la fi.

She‘s The Fest premiat en 2016 pels Premios Fest

L’any passat, el festival va ser premiat a la tercera edició dels Premios Fest, en la categoria de diversitat i igualtat de gènere. El guardó reconeix la llavor del She‘s The Fest Enguan per a aconseguir l’equitat de gènere i la visibilitat del treball creatiu de les dones en distintes disciplines.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €