Truenorayo Fest desembarca a València amb un cartell farcit de dones

Truenorayo Fest desembarca a València amb gran compromís per les dones

El projecte Hits With Tits presenta la quarta edició del Truenorayo Fest, que enguany se celebrarà els dies 29 i 30 de setembre a Las Naves. Es tracta d’un festival que aposta, segons els organitzadors, “per empoderar i visibilitzar a les dones en el sector de la música underground independent i la il·lustració nacional”. Doble Pletina, Mireia Vilar, Kokoshca, Les Sueques i Joan Miquel Oliver són algunes de les bandes i artistes que estaran sobre l’escenari de Las Naves, a València.

“Bandes emergents valencianes, nacionals i internacionals de primer nivell tindran cabuda en el cartell. En un festival que aposta fermament per la música underground i independent i la il·lustració nacional. Fomentant la trobada entre bandes i professionals que formen part d’aquest sector amb l’objecte d’impulsar la creativitat”, segons diuen els representants de Hits With Tits.

Llista d’Spotify per a calfar motors

Des de l’organització han creat una llista d’Spotify. En ella es poden escoltar cançons d’algunes de les artistes que passaran enguany pel festival. Algunes d’elles són Kokoshca, Lídia Damunt, Les Sueques, Como vivir en el campo, Rata Negra, Doble Pletina, Museless, Joan Miquel Oliver, Papá Topo, Amparito, Joe Crepúsculo, Meridian Response i Mireia Vilar.

Xerrades, debats i tallers

A banda del vessant musical, el Truenorayo Fest també té vocació crítica i didàctica. El programa contempla xerrades/debats sobre l’actualitat musical i reflexions sobre la perspectiva de gènere en la cultura.

Clara Iris està preparant, per al matí del 30 de setembre, un Taller d’Il·lustració que estarà emmarcat dins del festival. El mateix dia, a partir de les 17 hores, es durà a terme una xerrada titulada “Profesiones precarias. En ella intervindrà Paulapé (Il·lustradora i Coordinadora Tècnica de l’Associació Professional d’Il·lustradors de València), Jorge Tórtel (músic i docent), Lupe Frígols (gestora cultural) i Javier Pérez Alarcón (traductor audiovisual).

Més informació del Truenorayo Fest

Tot i que els horaris encara no estan confirmats, a la pàgina web del festival es pot trobar més informació al respecte del certamen que enguany se celebrarà a la ciutat de València. Les entrades anticipades també es poden comprar a través d’aquesta plataforma: https://www.ticketea.com/entradas-festival-truenorayo-fest-2017-valencia-las-naves/.

FOTO: Museless/Carlota Figuerasç

El Truenorayo Fest arriba a València amb un cartell farcit de dones

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €