Xavi Sarrià publica disc en solitari i anuncia gira de presentació

Xavi Sarrià publica nou disc i anuncia gira de presentació

Ara sí, el projecte de Xavi Sarrià en solitari ja ha alçat el vol. El dia de hui, 22 de setembre, ha sigut triat per l’artista per donar a conéixer la seua nova aposta. Tretze cançons que conformen el primer disc de Sarrià, titulat Amb l’esperança entre les dents (Propaganda pel fet, 2017). L’àlbum ja es pot escoltar a través de les principals plataformes d’internet com Spotify o Youtube, iTunes i Bandcamp. Així mateix, Sarrià també ha facilitat enllaços per a descàrrega gratuïta i la compra del CD físic.

En aquest disc Xavi Sarrià no renuncia a tradició musical amb què Obrint Pas conqueriren el món. No obstant això, el públic trobarà alguna diferència i algun matís en comparança amb la música de la mítica banda valenciana. És l’exemple d’Amb l’esperança entre les dents. La cançó homònima va sorprendre el públic fidel de Xavi Sarrià, una setmana abans, amb un videoclip produït per Tresdeu Media i dirigit per Pau Berga.

Emotivitat, compromís i personalitat

Sarrià sempre s’ha caracteritzat per les seues lletres carregades de sentiment. En aquest nou àlbum en solitari ha obert per complet el seu cor. Prova d’això és la carta personal que ha escrit per al llibret del CD. En ella se sincera d’aquesta manera: “La música i les paraules em van salvar la vida. I les vaig usar per combatre els fantasmes que m’assetjaven. Encara hui els he de combatre. Aquest disc naix d’eixa necessitat. Necessite escriure cançons. Necessite seguir defensant-me. Necessite seguir canalitzant aquell riu ingovernable que em colpeja per dins. Ho vulga o no, aquest conflicte fa molts anys que es va convertir en la meua forma de vida. El disc que teniu a les mans parla d’això”.

Col·laboracions amb Xavi Sarrià

Xavi Sarrià no ha volgut desconnectar totalment la dolçaina del seu discurs i a Renaixem hi trobem una canonada de hardcore estripat amb melodia de dolçaina a càrrec de Miquel Gironès (Obrint Pas). La rapera argentina Sara Hebe participa en la cançó Atrevir-te, mentre que el cant d’estil de Rafa Arnal apareix a Lluny. Els bascos Berri Txarrak també estan presents a Soledat. I la màxima sorpresa és la presència a Nosaltres de la banda Key Day.

Gira de presentació

El músic valencià ja ha confirmat les dates dels primers concerts de presentació que farà arreu de l’Estat i també a Alemanya. A més, ja es poden adquirir les primeres entrades a la pàgina web de Propaganda pel fet. Els primers escenaris que acolliran el directe d’Amb l’esperança entre les dents són aquests:

Dimecres 8 de novembre · Sala Apolo · Barcelona

Divendres 10 de novembre · Sala República · València

Dissabte 11 de novembre · Sala Stroika · Manresa

Divendres 17 de novembre · Sala Malatesta · Santiago de Compostela (Galiza)

Dissabte 18 de novembre · Es Gremi · Palma de Mallorca

Dissabte 25 de novembre · TBA · Madrid

Dissabte 16 de desembre · Hatortxu Rock · Atarrabia (Euskal Herria)

Dissabte 30 de desembre · Tavernes de la Valldigna

Divendres 23 de febrer · The Clash · Berlin (Alemanya)

Dissabte 24 de febrer · TBA · Hamburg (Alemanya)

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €