5 pel·lícules per a veure aquests dies en la ‘Festa del Cine’

Des de hui, dilluns 16 d’octubre, fins al dimecres 18, moltes sales de cinema acolleixen la ‘Festa del Cine’, que permet al públic adquirir entrades per 2,90 euros. És una bona oportunitat per a acudir a les sales que normalment tenen un preu prohibitiu per a moltes persones. Fem un repàs als films que estan en cartelera i que poden ser interessants per a veure aquests dies.

Pel·lícules que pots veure en la Festa del Cine‘Blade Runner’

Trenta anys després dels esdeveniments del primer lliurament, un nou Blade Runner, l’oficial K de la policia de Los Angeles (Ryan Gosling) descobreix un fosc secret que podria desencadenar el final de la humanitat tal com la coneixem. Aquest descobriment li porta a cercar a Rick Deckard (Harrison Ford), un blade runner que porta desaparegut 30 anys. Una bona oportunitat per rememorar i tornar a veure l’antiga.

‘It’

Anys 80. En la ciutat de Derry, Maine, diversos xiquets estan desapareguent d’un en un deixant darrere restes dels seus cossos. En un lloc del poble conegut com ‘el Páramo’, un grup de set xics es reuneixen amb una entitat sobrenatural disfressada de tètric pallasso conegut com Pennywise…

‘Una mujer fantástica’

Marina, una jove cambrera i aspirant a cantant i Orlando, 20 anys major que ella i amo d’una impremta, estan enamorats i planegen un futur junts. Després d’una nit de festa, Orlando mor en l’hospital i Marina haurà d’enfrontar-se a les sospites per la seua mort.

Les pel·lícules que pots veure en la Festa del Cine

‘The Snowman’

Un xic es desperta i s’adona que la seua mare no està a casa. El detectiu Harry Hole (Michael Fassbender) investiga la desaparició de la dona, seguint la pista d’una bufanda rosa de la víctima, que és trobada prop d’un ninot de neu d’aspecte sospitós.

‘La llamada’

María i Susana són dos joves xiques que adoren la festa i l’electro latino, i que passen l’estiu en un campament de monges anomenat La Brúixola. El campament, situat a Segòvia, és un lloc aïllat i tranquil en contacte amb la naturalesa. El seu afany per la festa i la música que més els agrada les espenta a eixir d’amagades de La Brúixola a les nits, a la recerca de discoteques en els pobles propers per a passar-ho en gran, intentant sempre que sor Bernarda i sor Milagros no les descobrisquen.

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €