Sona el Deleste: dissabte de concerts a la llum del dia al Centre del Carme

Sona el Deleste és l'aperitiu del festival que se celebra el 4 de novembre

El festival Deleste celebrarà aquest dissabte, 21 d’octubre, la seua festa de presentació anomenada Sona el Deleste. El públic que acudisca al Centre del Carme podrà gaudir de vuit propostes sonores de primer nivell en un entorn espectacular (el claustre gòtic d’aquest edifici). Una jornada diürna de 9 hores consecutives, amb entrada gratuïta i en el centre de la ciutat de València. Emmarcada en l’espectacular claustre gòtic del Centre del Carme —primera vegada que l’espai acull una trobada musical d’aquestes dimensions—, els organitzadors calculen que la cita reunirà al voltant de 3.000 persones. Els mallorquins L.A són el plat principal d’un cartell que compartiran amb artistes de la talla de Mireia Vilar, Indian Hawk i Frida.

El Sona el Deleste és l'aperitiu del festival que se celebrarà el 4 de novemnbre

Presentació del Deleste 2017

L’organització ha fet una clara aposta per la llum del dia i el públic familiar. De fet, el Deleste Kids s’emmarcarà dins d’aquest festival de presentació que començarà a les 11.30 hores i que finalitzarà a les 20:00 h. Aquesta jornada funcionarà també de gran aperitiu previ al Deleste 17 que tindrà lloc el 4 de novembre, com de costum, en Espai Rambleta.

Una altra de les novetats d’aquest Sona el Deleste és la integració de la trobada sonora dins de la programació d’Intramurs. La coincidència de la celebració de tots dos festivals urbans en el centre de la ciutat i la identificació artística de les propostes ha fet que ambdues s’integren amb el propòsit de sumar. Serà un cap de setmana en el qual el Barri del Carme es convertirà en epicentre de la cultura a València.

Sona el Deleste serà l'aperitiu del festival que se celebrarà el 4 de novembre

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €