La xarxa esclata d’alegria davant les primeres emissions d’À Punt Ràdio

À Punt Ràdio ja emet en proves

À punt Ràdio ha començat a emetre en proves aquest matí de dilluns 13 de novembre. De moment, només es poden escoltar les primeres sintonies i música. Però el simple fet de tornar a escoltar valencià a través de l’FM ha sigut motiu d’alegria per a molts usuaris de Twitter. À Punt ho ha fet públic mitjançant el seu compte corporatiu i les reaccions no s’han fet esperar. Una de les més destacades ha sigut la de Mireia Mollà. La portaveu adjunta de Compromís a les Corts ha gravat un vídeo escoltant “Ara estem sols” de Zoo a través de la ràdio autonòmica.

À Punt Ràdio abans que acabe l’any

Jèssica Crespo conduirà el primer magazin d'À Punt RàdioA principis de setembre, la directora general d’À Punt, Empar Marco, va anunciar que abans d’acabar l’any es posarien en marxa les emissions de la ràdio. Amb aquestes proves que han començat hui sembla que els terminis es compliran. A més, fa unes setmanes es va fer públic el primer programa que es podrà escoltar en aquesta nova etapa de la ràdio autonòmica. Es tracta d’un magazín cultural que dirigirà Jèssica Crespo. La idea de la direcció de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació és anar incorporant continguts a partir d’aquesta primera pedra.

On es pot escoltar À Punt Ràdio

De moment À Punt Ràdio es pot escoltar a través de la freqüència modulada. A Castelló per la 103.7, a València a la 102.2 i a Alacant a la 96.5. En qualsevol cas, és normal que hi haja algun problema amb la recepció del senyal. Per això la Corporació ha posat en marxa un canal de Telegram amb la finalitat de comentar tots aquells dubtes o suggeriments de millora que puguen sorgir d’aquests inicis. Podeu accedir-hi fent clic ací.

Si no teniu la possibilitat d’escoltar la ràdio per les ones hertzianes, podeu fer un tast a aquest recull de sintonies que ha fet el canal de Youtube M81PV:

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €