Fran Solo, les animacions amb menjar més divertides

Les animacions de Fran Solo

Mur de @fran.solo a Instagram

Fran Solo és dissenyador i desenvolupador web, però a banda, té una altra faceta molt destacada que l’ha portat a la fama a través d’Instagram. El valencià utilitza el seu perfil en aquesta xarxa social per a compartir imatges i vídeos curts de les animacions que realitza. Darrerament ha sorprés amb publicacions protagonitzades per menjar. Fruites, verdures, dolços, menjar de gos… Fins i tot els ous, fregits i sense fregir, tenen vida a l’Instagram de Fran Solo. En la següent publicació podem veure a un d’ells “celebrant” l’arribada del cap de setmana.

Animacions de Fran Solo

Animació de personatges coneguts i creació pròpia

No només es dedica a fer animacions en menjar. Solo també publica animacions d’altre tipus, tant a Instagram com en altres llocs. A través de la plataforma Behance comparteix contingut que segueix una línia prou diferent de la que abans hem nomenat. Allà té GIF’s de personatges molt coneguts de pel·lícules, còmics o sèries de dibuixos. Els protagonistes de Los Simpsons, Star Wars, Batman, Superman i Bob Esponja entre d’altres, es barregen amb altres personatges de creació pròpia.

Disseny i desenvolupament de pàgines web

A banda d’aquesta tasca, Fran Solo es dedica al disseny i desenvolupament de pàgines web. De fet, ell assegura que tot i haver dibuixat des de xicotet, no va ser fins fa uns anys que va voler aprendre a animar i fer-ho de veres, professionalment. A la seua pàgina web diu: “He anat compaginant el meu treball com a dissenyador web amb la il·lustració i l’animació”. Els quasi 200.000 seguidors que ja té en Instagram donen una mostra de l’èxit que està tenint la seua feina.

 

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €