Notícies

Fran Solo, les animacions amb menjar més divertides

Pau Molins | 2 novembre 2017

Les animacions de Fran Solo

Mur de @fran.solo a Instagram

Fran Solo és dissenyador i desenvolupador web, però a banda, té una altra faceta molt destacada que l’ha portat a la fama a través d’Instagram. El valencià utilitza el seu perfil en aquesta xarxa social per a compartir imatges i vídeos curts de les animacions que realitza. Darrerament ha sorprés amb publicacions protagonitzades per menjar. Fruites, verdures, dolços, menjar de gos… Fins i tot els ous, fregits i sense fregir, tenen vida a l’Instagram de Fran Solo. En la següent publicació podem veure a un d’ells “celebrant” l’arribada del cap de setmana.

Animacions de Fran Solo

Animació de personatges coneguts i creació pròpia

No només es dedica a fer animacions en menjar. Solo també publica animacions d’altre tipus, tant a Instagram com en altres llocs. A través de la plataforma Behance comparteix contingut que segueix una línia prou diferent de la que abans hem nomenat. Allà té GIF’s de personatges molt coneguts de pel·lícules, còmics o sèries de dibuixos. Els protagonistes de Los Simpsons, Star Wars, Batman, Superman i Bob Esponja entre d’altres, es barregen amb altres personatges de creació pròpia.

Disseny i desenvolupament de pàgines web

A banda d’aquesta tasca, Fran Solo es dedica al disseny i desenvolupament de pàgines web. De fet, ell assegura que tot i haver dibuixat des de xicotet, no va ser fins fa uns anys que va voler aprendre a animar i fer-ho de veres, professionalment. A la seua pàgina web diu: “He anat compaginant el meu treball com a dissenyador web amb la il·lustració i l’animació”. Els quasi 200.000 seguidors que ja té en Instagram donen una mostra de l’èxit que està tenint la seua feina.

 

 

, , ,

Sense comentaris. Sigues el primer.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.


Aquesta web utilitza galetes per a millorar l'experiència de l'usuari.